Geen categorie

Opening Mac Alkmaar

IMG_3153.JPG

MAC Cosmetics, wie kent het niet! Op dit moment is het misschien wel een van de meest bekende make-up merken onder de jongere meiden maar ook steeds meer onder de oudere dames.
De prijs kwaliteit verhouding is enorm goed en de producten zijn erg fijn.

Toen ik begin van dit jaar hoorde dat mijn stadje Alkmaar werd verrijkt met een MAC counter was ik echt enorm verrast! Het idee dat je eventjes naar Alkmaar ga voor bewijs van spreken een lipstick van MAC werd ik enorm bij van. Mijn banksaldo hier in tegen wat minder maar ach!!
Ik vind de combinatie van een MAC product met een Dior of Chanel item zelf onwijs leuk, en MAC doet ook bijna niet onder aan deze grote merken met toch wel een aardig prijs verschil.
Na maanden met smart wachten op de uiteindelijke openings data is het dan aanstaande woensdag 7 juni 2017 toch echt zo ver. Douglas Alkmaar en de stad Alkmaar word verrijkt met een prachtige MAC counter met een top team van vier dames. Hoe vet is dat ?! Ik ben echt enorm benieuwd en de eerste foto’s en impressies in de winkel liegen er niet om het is echt prachtig geworden en ik kan dan ook niet wachten om weer lekker los te gaan en thuis te komen met een tas vol lipsticks en andere mooie items. De keuze is reuze alleen word deze voor mij steeds kleiner aangezien m’n stash steeds groter word, oeps…..!
Ik ben er uiteraard bij woensdag 7 juni zijn jullie er ook ?

See you there !
Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s