Geen categorie

Beachwear.nl + BOHO WINACTIE

IMG_3106

Zomer, het is en blijft toch echt wel mijn favoriete seizoen ! De heerlijk aangename temperaturen, met blote benen naar buiten kunnen zonder ingewikkeld gedoe met jassen en sjaals. We hebben er eventjes op moeten wachten maar nu is het dan eindelijk zo ver, de zomer lijkt te zijn gearriveerd in ons kikker landje en heeft dit de afgelopen week en dagen dan ook gelijk goed laten blijken ! De tempraturen van plus twintig graden vind ik dan ook maar al te aangenaam en dus ben ik en met mij vele anderen, hoe kan het ook anders veel op het strand te vinden in natuurlijk een bikini. Om eens lekker in de zomerse bikini mode te komen hebben we vandaag dan ook een onwijs leuk artikel voor de dames onder ons en tja waar zullen we het dan over gaan hebben, dat kun je waarschijnlijk wel inschatten na de vorige informatie maar laat ik het nog maar even duidelijk maken , jawel over bikini’s.

Ik merk dat de bikini taboe ook rondom de leeftijd 40/50 ook naar mijn zegge toch wel over is, het valt mij zeker op als ik om mij heen kijk om het strand maar weinig dames/meiden in een badpak te zien zijn en dat toch wel het overgrote deel van de vrouwen in een bikini loopt. Dit is iets wat ik persoonlijk heel erg goed vind om te zien want ja jong of oud, dik of dun iedereen mag trots zijn op zijn of haar lichaam en of dit nu is met wat meer of wat minder vet op de billen tja als je zelf maar gelukkig bent ! Maar wat natuurlijk wel onwijs belangrijk is (naar mij zegge) bij het dragen van een bikini is dat je een goede bikini aan hebt die past bij jouw lichaam eventjes los gezien van smaak. Tenslotte is je bikini natuurlijk vrijwel niets anders als je lingerie alleen meestal iets vrolijker als basic wit of zwart. Voor de meeste mensen is het vinden van een leuke bikini waar je je goed in voelt een hele zoektocht gebaseerd op budget , figuur en stijl. En om dit ‘probleem’ op te lossen hebben wij de perfecte site gevonden waar voor jou alle merken en soorten bikini’s op een rijtje zijn gezet, ideaal ! Natuurlijk zijn jullie nu hartstikke benieuwd over welke site ik het dan precies heb, dat is namelijk www.beachwear.nl. Een hele prettige overzichtelijke site met voor ieder wat wils. Het aanbod van merken is enorm breed en divers, je vind er alle soorten bikini’s. Wat mij zelf enorm aanspreekt is dat ik in aanraking kwam met merken die voor mij zelf nog helemaal niet zo bekend waren maar die wel enorm tof zijn ! Ik ben er dan ook van overtuigd dat het vinden van de perfecte bikini een stuk makkelijker gaat worden wanneer je www.beachwear.nl zult gebruiken, het is praktisch onmogelijk dat je hier geen toffe bikini vind !
Zoals jullie wel zullen merken zijn wij enorm fan en daarom hebben wij een en hele gave winactie voor jullie ! Je kunt namelijk kans maken op een bikini naar keuze van BOHO een onwijs mooi merk met kwalitatieve en stilist bikini’s voor een aantrekkelijke prijs! Wat moet je doen om te winnen ?

♥Laat een reactie achter in de comments waarom jij deze bikini wilt winnen

♥ Voer een geldig e-mail adres in zodat wij contact kunnen opnemen als jij de gelukkige winnaar/winnares bent

♥ Meedoen kan tot 12 juni hierna zullen we contact opnemen met de winnares

♥ Zorg dat je je inbox in de gaten houd want wanneer wij niet binnen 24 uur na het versturen van de mail een reactie ontvangen zullen wij een andere winnares kiezen

♥ De BOHO bikini naar keuze moet leverbaar zijn in de maat van de winnares

Beautysecret
IMG_3107

*deze winactie is mogelijk gemaakt door http://www.beachwear.nl & BOHO

49 gedachten over “Beachwear.nl + BOHO WINACTIE”

 1. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee, ik heb namelijk een hele moeilijke maat als het op lingerie en bikini’s aankomt. Bijna altijd zijn de leuke prints op bikini’s te groot of te klein, ben wel benieuwd geworden naar de bikini’s van beachwear.nl 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Oké, je hebt mij overtuigd! Omdat ik nooit een goedpassende bikini kan vinden, draag ik het niet. Hoe gaaf zou het zijn als ik op deze manier toch een toffe bikini zou kunnen winnen! Ik doe graag mee!

  Geliked door 1 persoon

 3. Heeeiiii, ik vind deze winactie echt superleuk lot! Ik heb altijd moeite met de bikini’s dus ik ga meestal naar de primark voor bikini’s van 5 euro! Natuurlijk zijn die na een jaar al helemaal verkleurd en moet ik weer een nieuwe kopen. Ik heb die site een beetje bekeken en het lijkt me superleuk om te winnen! ❤️

  Geliked door 1 persoon

 4. Heb al “100 jaar” dezelfde biniki aan en is nu eigenlijk wel te groot en zwaar aan vervanging toe. Dus ben echt toe aan een nieuwe 😉 En dan natuurlijk met de vrolijke mooie kleuren en stoffen i’m in Love 😍

  Geliked door 1 persoon

 5. Hoi wat gaaf deze actie!!
  Ik vind het persoonlijk heel moeilijk om
  Een goede bikini te vinden…ik heb namelijk
  Een hele kleine cup maat nl A 😅🙁 het is niet
  Anders maar desalniettemin zal ik niet de
  Enigste zijn maar ik vind het heel belangrijk
  Om een goede bikini te dragen want aan
  Je kleding geef je vaak ook het maximale uit
  En een bikini is het enigste wat je aan hebt.
  Bij deze daag ik beachwear uit!! 😉 Ik zou
  Zo graag een mooie passende bikini dragen!!
  👙☀️💦👌😎😍

  Geliked door 1 persoon

 6. Ah jaa wat een gave winactie! Ik wil heel graag winnen, dit omdat ik onwijs veel bikini’s heb maar er maar 1 van draag omdat die alleen perfect past en ik vind die echt mooi dus daarom kan ik wel een nieuwe gebruiken!
  Ik zelf werk op verschillende campings in verschillende landen als recreatie entertainer en dan moet je regelmatig ik bikini als je waterspellen speelt met de kinderen of aquajoggen geeft!
  Ook ben ik het er echt mee eens dat iedereen trots mag zijn op haar lichaam, want iedereen is mooi zoals zij is en dat mag je laten zien ook!

  Geliked door 1 persoon

 7. Wauw wat een leuke actie! Ik wil heel graag meedoen omdat boho bikini’s een prachtige pasvorm hebben in mooie zomerse kleuren. Ik ben echt helemaal in love! Nu Fingers crossed :-)) groetjes Noura

  Geliked door 1 persoon

 8. Leuk deze actie. Je hebt inderdaad gelijk het is heel moeilijk een leuk bikini te vinden en de juiste maat vooral. Ik ga zo even op de site kijken. Maar die boho bikini’s zijn echt heel mooi.

  Geliked door 1 persoon

 9. Geweldige winactie! Ik ben helemaal weg van BOHO. Super leuke bikini’s met een goede pasvorm. Hopelijk kan ik deze zomer stralen in een nieuwe bikini op het strand. Fingers crossed!

  Geliked door 1 persoon

 10. Ik vind de BOHO bikini’s al jaren prachtig, maar vind ze net te duur. Dit is een mooie kans om toch in zo’n mooie bikini over het strand te struinen 🙂

  Geliked door 1 persoon

 11. Wauuuwww dit wil ik wel heel graag winnen!! Ga over 28 nachtjes naar Ibiza en het vinden van een juiste bikini is echt een hell… Boho bikinis zijn echt prachtig! Jullie maken mij intens gelukkig als ik in een boho over het strand kan paraderen;)

  Geliked door 1 persoon

 12. Leuke actie! Ik vind de boho bikini’s ontzettend gaaf 😃
  Het vinden van een leuke mooi passende bikini is best lastig
  Wat zou het gaaf zijn om een bikini te winnen! En natuurlijk jou blog te steunen 😜 Nu vingers crossed!

  Geliked door 1 persoon

 13. Ik vind het echt een hele leuke actie. Ik spaar al super lang voor een boho bikini maar ja als je kan winnen is dat nog mooier want ik moet nog wel even sparen om te kunnen kopen dus dan gaat winnen makkenlijker. En het is inderdaad sipper moeilijk om een leuke bikini te vinden. Die ook nog eens goede kwaliteit heeft. Ik weet dat boho dat wel heeft want en ex vakantie vriendin had de bikini ook vandaar. En al jou win acties zijn super leuk hoop dat ik dit keer ook echt iets win. Je verkoop of test producten ook hoor

  Geliked door 1 persoon

 14. Ik zou heel graag mee willen doen aan deze actie! Aankomende zomervakantie maak ik een mooie reis naar Thailand en kom daar langs de mooiste stranden…maar heb helaas de perfecte bikini nog niet gevonden. Op beachwear.nl heb in super leuke modellen gezien! Ik hoop dat ik zo’n mooi strand kan combineren met zo’n mooie Boho bikini deze vakantie 🙂

  Geliked door 1 persoon

 15. Het lijkt mij leuk om mee tedoen met de actie.
  Sinds ik ben afgevallen nog geen tijd en geld gehad om op zoel te gaan naar een leuke, goed passende nieuwe bikini.
  Nu de zomer er aankomt zou het toch wel erg lekker zijn om te zonnen in een nieuwe bikini!

  Geliked door 1 persoon

 16. Ik doe heel graag mee met deze super leuke actie. Ik ben al enige maanden bezig met heel hard trainen en een goed voedingspatroon. Dit ga ik de rest van mijn leven volhouden. Eindelijk begint het nu zijn vruchten af te werpen. De bikini’s die ik al heb passen net mooi meer. Dit zou een heel leuk cadeau zijn!!

  Geliked door 1 persoon

 17. Het lijkt mij een eer z’n mooie bikini 👙te mogen winnen❤
  En ik gun het een ander maar ook een beetje mij zelf.
  Dus dat word duimen🍀🌸🌺🌼🌹🏵🌝🌴🏖🏝

  Geliked door 1 persoon

 18. Oh wat tof. Ik doe heel erg graag mee. We zijn niet verhuisd (en de tuin wordt volgende week gedaan, dus geld een beetje op) en we gaan over een aantal maanden op vakantie. Helaas heb ik nog geen goede bikini gevonden (grote cupmaat of te duur) Dus deze winactie willen zou erg fijn zijn. Dan kan ik lekker genieten van mijn nieuwe bikini op vakantie<3

  Like

 19. Wauw, wat een enorm geweldige winactie ! Ik heb vorig jaar een boho bikini gekocht en hij zit zo prachtig krijg er alleen maar complimenten over, na heel lang zoeken naar de juiste bikini heb ik het dus eindelijk gevonden 😍 Ik zou hem heeeel graag willen winnen voor onze eerste vakantie als gezin van 3 naar Spanje willen winnen.

  Like

 20. Supergaaf deze winactie! Heel graag zou ik deze bikini willen winnen, ik kan nl. moeilijk een goede en daarbij ook nog eens een hele mooie passende bikini vinden en als ik ‘m eindelijk wel heb gevonden, is hij meestal voor mij als studente onbetaalbaar. Want ik kom dan altijd in de duurdere categorie uit. Helaas…. maar wie weet heb ik deze keer geluk!:) Zou helemaal geweldig zijn, kan mijn zomer in ieder geval niet meer stuk!:)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s