Geen categorie

Carmen Perfect Curls + WINACTIE

DSC07620.JPG

Sinds ik een aantal maanden geleden ben beland bij de geweldige kapper bosman en sinds dien niet meer zonder kan, heb ik veel meer plezier in het stylen van mijn haar en vind ik het ook leuk om er tijd in te steken in plaats van elke ochtend maar die paardenstaart die op z’n tijd ook hartstikke leuk is trouwens ! Ik pak regelmatig de krultang er bij om een heerlijke volle bos krullen te creëren, ik steek het graag mooi op in een mooie grace kelly rol. Maar ja het zo mooi föhnen als de kapper doet met een grote grove krulborstel en dan de föhn d’r op nee dat is absoluut niet aan mij besteed, ik blijf het een raadsel vinden hoe je dat zo ongekend mooi krijgt 😉 Om nu juist dat probleem aan te pakken heb ik echt een waanzinnige krulborstel ontdekt van Carmen en geloof mij, het wijkt echt niet veel af van die perfecte slag die de kapper maakt ik noem het zelf identiek aan elkaar want dat is het ook werkelijk ! Het gaat hier om de Carmen Perfect Curls krulborstel/krultang. Je kunt hem inderdaad gebruiken voor de perfect curls maar dus ook voor het prachtige kappers effect, hiermee bedoel ik dat het dus echt met een perfecte slag naar binnen of naar buiten geföhnd word en dat het onwijs mooi los gedragen kan worden en dit is nu precies waar ik de borstel voor gebruik. Het neemt slechts 5 a 10 minuutjes in beslag van je tijd en het effect is echt onwijs mooi.

SONY DSCSONY DSC

De borstel is een mooie stevige borstel die fijn in de hand ligt en waar je makkelijk mee om kunt gaan. Hij heeft twee grote knoppen waarop een pijl naar rechts en links staan afgebeeld, deze zijn uiteraard bedoeld om de borstel te kunnen laten roteren zodat je het haar naar binnen of naar buiten kunt krullen. Je kunt de borstel in twee standen gebruiken in de eerste stand hierbij gaat de borstel op een goede snelheid roteren, ik zou deze stand aanraden wanneer je nog niet helemaal wegwijs bent met de borstel ! Dan hebben we de tweede stand, hierbij gaat de borstel een stuk sneller roteren en zie je dus ook sneller een resultaat al is het niet veel sneller dan wanneer je hem op stand een gebruikt. Wat ik zelf altijd heb met dit soort borstels is dat mijn haar vast komt te zitten in de ‘tanden’ van de borstel onwijs hinderlijk en slecht voor je haar, en dat is nu precies wat je met deze borstel niet hebt want hij heeft namelijk rubberen ‘tanden’ die je heel soepel zijn en waarin je het haar er ook super makkelijk weer zou uit kunnen halen als het in de knoop zit wat ik niet verwacht. Hij heeft een lang snoer en dat is erg prettig, je hebt de ruimte om goed bij het haar te kunnen en het stuk wat aan de borstel zit van de stekker kun je mee draaien.

DSC07619.JPG

Misschien wel het meest belangrijke van alles is natuurlijk de werking en die is echt top !  Zowel de slag die de tang maakt is super mooi, het lijkt dan een beetje op een krul die er al iets langer in zit en een beetje is uitgezakt dus niet zo een perfecte strakke krul maar dit spreekt mij wel erg aan. Maar wat ik toch wel het aller fijnste vind aan de tang is toch echt het effect wat de kapper creëert hier ben ik zelf erg fan van, dat vinden sommige mensen misschien een beetje ‘kakkerig’ maar ik hou van dat kakkerige natuurlijk kun je het krullen/föhnen zoals je zelf wilt dus het hoeft helemaal niet ‘kakkerig’ te zijn als dit je niet aanspreekt je kunt het ook heel speels maken namelijk. Ik ben zoals je misschien wel zult merken enorm fan van de borstel, dit is voor mij een absolute blijver die ik er zeker heel vaak ga bij pakken !

Carmen heeft ook een hele gave actie lopen op dit moment, bij aankoop van een van de zeven deelnemende producten ontvang je namelijk een schoonheidsbehandeling t.w.v. 37,50 cadeau. Hieronder vind je de zeven deelnemende tangen :  http://carmen.m2.mailplus.nl/genericservice/code/servlet/React?wpEncId=3gu9sfntvf&wpMessageId=1037&userId=50529&command=viewPage
Deze actie loopt tot 23 mei (week na Moederdag).

Ook hebben wij voor jullie een onwijs gave winactie, ben je na het lezen van de review nu ook zo razend enthousiast geworden over de borstel en wil jij er een winnen ? Dan is dit je kans, wij mogen namelijk 1x Carmen Perfect Curls weggeven aan een van onze lezeressen. Laat hieronder in de reacties even weten dat je meedoet aan de winactie en wie weet ben jij binnenkort wel in bezit van deze waanzinnige borstel ! Uiteraard is de borstel ook online of in de winkels verkrijgbaar voor de volgende prijzen ;

♥ Expert 59,00 euro

♥ Blokker 61,99 euro

♥ Bol.com 59,20 euro

♥ Media Markt 59,00 euro

SONY DSC

Beautysecret

 

23 gedachten over “Carmen Perfect Curls + WINACTIE”

 1. Ik ben helemaal verliefd op deze tang! Ik zag meerdere video’s en het effect is echt prachtig! Zou hem dus ook heel graag willen winnen!

  Like

 2. Wat een fijne krul borstel lijkt mij dat! Ik heb ook altijd dat mijn haar dan vast komt te zetten, lijkt mij ideaal als dat met deze niet gebeurd. Ik doe dan ook heel graag mee met je winactie!

  Like

 3. Dit lijkt mij als Carmen liefhebber en geweldig super aanvulling zeg.
  Mijn Carmen roterende föhn heeft nu voor mij haar te dikke borstels en mijn krulborstel van Carmen roteerd niet en heeft geen keramische coating, waardoor je niet zijn resultaat krijgt van de mooie glans, wat de coating wel geeft.
  Ik heb mijn haren even kort laten knippen omdat ik bijna hele dagen lig. Hierdoor is mijn dunne fijne haar moeilijk ik model te krijgen.
  Mijn haar is zo dun en fijn dat je echt zo op de hoofdhuid kijkt, dat maakt mij verdrietig en onzeker.
  Nu hoop ik dat ik met deze föhn mijn haren beter in middel kan krijgen en zodoende meer volume kan creëren en dan gelukkiger kan voelen en mijn niet meer zo onzeker hoef te voelen.
  Dus doe ik hier graag aan mee

  Geliked door 1 persoon

 4. Ook ik doe graag mee! Al meerdere malen heb ik mij verbrand aan mijn huidige krultang. Ik zou het heel fijn vinden om nu eindelijk eens een keer een mooie krullenbos te kunnen maken zonder brandplekken! Ook een wat vollere bos haar met een mooie slag lijkt me prachtig. Dit product klinkt als de ideale oplossing!

  Liefs, Tessa

  Like

 5. ik doe graag mee met de winactie altijd lastig om een mooie slag of uitgezakte krul te maken of moet de hele nacht met papilotten inslapen wat ook niet altijd even prettig is 😀 en vaak mis ik smorgens hier en daar al wat

  Like

 6. Ooo dit klinkt als superleuk!! Die ‘kakkerige’ look wil ik ook! Zeker helemaal leuk voor in de zomer straks, en hij lijkt me megahandig om in de ochtend ook even bijv je bad-hairday snel mee weg te werken. I think I am going to love the carmen perfect curl! Hij lijkt mij echt geweldig en mijn haar en ik zouden hem graag winnen om zo klassy over straat te kunnen. What more does a girl need?!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s