Geen categorie

Zon Zee Strand & Verkade Digestive Bites

DSC07547.JPG

In aanloop naar de zomer hebben wij een nieuwe rubriek gelanceerd namelijk, Zon Zee Strand & ….. en dat laatste zal elke keer verschillen van onderwerp, de ene keer zal het over bikini’s gaan de andere keer over slippers en de andere keer over snacks zoals nu !

SONY DSC

Verkade, wie kent het niet ?! Al tientallen jaren lang is verkade toch wel echt een van de meest bekende merken omtrent koekjes, en ook nu was het tijd voor weer een uitbreiding aan het assortiment namelijk een mix van verschillende heerlijke koekjes die samen uit de bus rolden als de Verkade Digestive Bites. Heerlijke kleine koekjes in een rode vorm met hierin het Digestive koekje en daar omheen drie verschillende soorten ‘laagjes’ die verkrijgbaar is in de volgende smaken ;

♥ Digestive bites Melk

♥ Digestive bites Karamel

♥ Digestive bites dubbel chocolade

SONY DSCSONY DSC

♥ Verkade Digestive Bites Melk

SONY DSCSONY DSC

♥ Verkade Digestive Bites Karamel

SONY DSCSONY DSC

♥ Verkade Digestive Bites Dubbel Chocolade

Je hebt dus drie verschillende smaken: Karamel, Dubbel Chocolade en Melk. In elk chocoladebolletje zit een heerlijk bros en knapperig digestive biscuitje. In een zakje zit 120 gram.De Digestive Bites zien er leuk en aantrekkelijk uit door de kleine vorm en de chocoladelaag – daar houden we natuurlijk van -. De bites passen precies in een klein schaaltje en zo kun je ze heel erg leuk presenteren.

DSC07525.JPG

Tja en dan kan ik gewoon niet iets anders dan zeggen dat je ze echt even moet proberen. Ze zijn vanaf nu te koop bij de supermarkt voor € 1,59 en je krijgt bij drie zakjes ook nog eens Netflix tegoed, super leuk en functioneel voor de meeste onder ons 😉 Ik vind deze snack ideaal voor een heerlijke zomerse dag op het strand, vergeet de zakjes dan natuurlijk niet even in je koolbox te doen anders heb je gesmolten bites en dat zou zonde zijn !

Beautysecret

*Deze review bevat producten die opgestuurd zijn door een merk/bedrijf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s