Geen categorie

Garnier Micellaire Reinigingsgel

SONY DSC

Garnier staat toch wel een beetje bekend om hun vele varianten van micelair waters, een kwalitatief goed product voor een zacht prijsje. Onlangs heeft garnier twee nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd namelijk de Micellaire reinigingsgel, deze is te koop in twee varianten namelijk ;

♥ Micellaire Reinigingsgel Gevoelige & Gemengde huid

♥ Micellaire Reinigingsgel Gevoelige huid

SONY DSC

De twee gels bevatten 200 ML van de Micellaire reinigingsgel en zijn geschikt voor het verwijderen van de make-up op het gezicht, de ogen en lippen. De gels bevatten geen parfum wat er voor zorgt dat het de huid niet uitdroogt. Ook de gebruiksaanwijzing van beide producten is heel eenvoudig, je brengt de gel aan op een vochtige huid zorg ervoor dat het met water gaat schuimen en masseer de gel in met ronddraaiende bewegingen over het hele gezicht. Vervolgens spoel je het product goed af met lauw warm water. Persoonlijk vind ik het fijn om de gels te gebruiken in combinatie met mijn clearasonic reinigingsborstel zo creëer je nog meer schuim en bereik je een optimaal resultaat.

DSC07520

Als eerste de roze versie namelijk de Micellaire Reinigingsgel voor de gevoelige huid. Als eerste even een kleine blik naar de flacon, deze spreekt mij namelijk enorm aan de leuke vrolijke roze en groene kleur trekken dan ook gelijk mijn aandacht. De gel heeft een hele fijne substantie het is een hele zachte gel die fijn aanbrengt en snel schuim creëert wanneer het in aanraking met water komt. Na gebruik voelt de huid dan ook heerlijk zacht aan, ik vind het zelf wel fijn om na het gebruik toch nog eventjes met een licht vochtig watje met wat make-up remover nog even over mijn gezicht te gaan voor de laatste mascara restjes weg te halen.

DSC07521

Dan hebben we de Micellaire Reinigingsgel voor de gevoelige & gemengde huid. Ook hier spreekt de vrolijke groene kleur mij weer erg aan. Wederom heeft ook deze gel een substantie die fijn en zacht aanvoelt, naar mijn idee schuimt deze versie enkel iets minder maar dat heeft naar mijn zegge geen invloed op de werking en ook deze gel vind ik wederom erg prettig ! Na gebruik voelt de huid enkel iets wat ruwer aan dan bij de roze versie maar verder doet de gel goed zijn werk. Ook hier geld weer dat ik na gebruik toch nog even met een licht vochtig watje met wat make-up remover nog even over mijn gezicht ga om de laatste ‘gemiste’ make-up restjes te verwijderen.

SONY DSC

Ik ben over beide Micellaire Reinigingsgels erg te spreken, de werking is goed en het heeft een fijne substantie. Geen ingewikkeld gedoe en een goede doeltreffende werking, binnen vijf minuten is je make-up verwijderd en kun je heerlijk je bed in duiken of de dag fris beginnen ! De nieuwe Garnier Micellaire Reinigingsgels liggen al in de winkel voor een prijs van 5,49 zijn ze verkrijgbaar bij onderanderen Kruidvat en Etos.

Beautysecret

 

*Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s