Geen categorie

Miu Miu l’eau bleue

SONY DSC

Misschien is Miu Miu in parfumland niet heel erg bekend, maar op de catwalk is het een merk waar je u tegen zegt.  Wel weet ik dat ik de vorige geur erg lekker vond, dus ik was heel erg benieuwd naar deze nieuwe variant: L’Eau Bleue, een hele frisse geur waar je de lente goed mee kunt beginnen!

In Miu Miu L’Eau Bleue, roept de parfumeur Daniele Andrier een specifiek moment op dat we allemaal wel kennen: het jaarlijks terugkerende moment waarop je je realiseert, dat schijnbaar uit het niets, de lente is gearriveerd. Het gevoel is licht, delicaat en haast niet te bevatten. Het is een gevoel wat in de lucht hangt en waar je intens vrolijk van wordt. En het leuke is, het kan je overal overkomen. Bijvoorbeeld een frisse ochtendlucht als je je raam opent, of op de fiets in de vroege kou met de zon op je gezicht. Deze simpele, maar mooie en frisse momenten wil het merk symboliseren met deze geur.

DSC07440.JPG

De flacon is bijna een duplicaat van haar klassieke voorganger, maar dan zijn de frisse tonen goed doorgevoerd in de verpakking. Het heeft een transparante glazen verpakking, met een subtiel pastel gele dop. Ik vind de fles er heel erg mooi en fris uitzien, precies wat bij de geur past.

Topnoten: Lelietjes-van-Dalen
Hartnoten: Witte Bloemen, Douw Druppels, Roos en Groene bladeren
Basisnoten: Kamperfolie

Ik vind de geur echt ontzettend lekker en heel erg fris en natuurlijk ruiken. Het is een uitgesproken geur. De geur is vrij krachtig, maar ook fris tegelijk en neigt naar de klassieke kant. Het zal me dan ook niet verbazen als mensen dit misschien met een toiletluchtje vergelijken, maar dat is het totaal niet. In ieder geval, ik ben gek op deze geur en het maakt me oprecht vrolijk en blij.

DSC07438.JPG

PRIJZEN:

Miu Miu L’Eau Bleue eau de parfum 30 ml – € 58,98
Miu Miu L’Eau Bleue eau de parfum 50 ml – € 83,33
Miu Miu L’Eau Bleue eau de parfum 100 ml – € 110,00

Deze nieuwe Miu Miu L’Eau Bleue heeft me echt betoverd, ik weet dan ook zeker dat ik deze geur straks heel erg vaak ga dragen. Miu Miu omschrijft de geur perfect; het is alsof je je raam opent en de frisse ochtend je tegemoet komt. Ik vind hem echt heerlijk. De Miu Miu L’Eau Bleue ligt al in de schappen en is te koop bij Pour Vous parfumerieën. Voor de noord-hollanders onder ons ga eens langs bij Pour Vous Schagen te vinden op Laan 4 Schagen, een onwijs mooie winkel met super vriendelijk personeel en prachtige merken en producten !

Beautysecret

Een gedachte over “Miu Miu l’eau bleue”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s