Geen categorie

Kevin Murphy Doo.Over

SONY DSC

Wanneer je naar de kapper gaat word je haar altijd prachtig gestyled, ik vind het vaak zelfs zonde om dan te gaan slapen met dat prachtige haar ! Maar dan komt het probleem, hoe krijg je je haar zelf zo mooi ? Voor veel mensen is dat een probleem, want ja bij de kapper gaat er van alles in en word het prachtig geföhnd.. Daarvoor heeft het kappersmerk Kevin Murphy een perfecte oplossing gevonden ! Met dit product is het super eenvoudig om je haar bijna net zo mooi als de kapper te krijgen, uiteraard krijg je het niet zoals bij de kapper maar hey dat verschil moet er zijn toch ?!

SONY DSC

Als eerste even de verpakking van dit product, in een woord WAUW ! De prachtige lichtroze kleur met de strakke grijze letters, de bus spreekt mij echt enorm aan. Ook de geur van de spray is heerlijk, het is een hele lekkere frisse bloemige geur onwijs lekker. De bus bevat 250 ML en je doet er echt best heel lang mee wanneer je niet te veel gebruikt per keer, dit is ook helemaal niet nodig want na een paar keer over het haar sprayen heb je al super goed volume. Het is belangrijk dat je voor gebruik goed schud zodat de inhoud goed gemixt word en je wel het goede product op het haar sprayt. De functie van de DOO.OVER spray is er voor te zorgen dat het haar wat ‘stugger’ word waardoor je heel veel volume krijgt zonder dat je haar een matte effect krijgt. Ik ben echt onwijs groot fan van dit product, de werking is onwijs goed en je kunt je haar op vele manieren prachtig stylen van een mooie volle bos krullen tot een prachtige grace kelly rol.

SONY DSC

Als laatste hebben we nog een hele vette winactie voor jullie, we mogen namelijk 1x de DOO.OVER spray weggeven t.w.v. 35,-. Wat moet je hier voor doen ?

♥ Laat een reactie achter bij de comments waarom jij deze fantastische spray kan gebruiken ?

De spray is te koop bij de online webshop KMstore, hier vind je alle producten die kevin murphy op de markt heeft voor een super scherpe prijs met hele snelle service ! Een hele fijne webshop met een breed assortiment aan prachtige producten, neem zeker een kijkje op de site kmstore op http://www.kmstore.be

Beautysecret

*Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

4 gedachten over “Kevin Murphy Doo.Over”

 1. Wat een fijne winactie, de verpakking alleen is al een genot om naar te kijken en om in je badkamer neer te zetten!
  Ik heb kort haar maar wel met een lange lok zodat ik er vaak last van heb dat de boel s’middags instort.
  Daarom zou ik heel graag de Doo.over spray winnen zodat mijn haar meer volume krijgt en de hele dag in shake blijft zitten!

  Groetjes,
  Nance

  Like

 2. Wat een gaaf product! Mijn haren lijken wel
  een vogelnestje als ze opdrogen 😱. Ik ben
  Niet handig met de föhn en zou dit Product
  heel graag uit willen proberen!!🙏

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s