Geen categorie

Andrelon Biotin Strength

SONY DSC

Andrelon, wie kent het niet en ook nu is andrelon uit gekomen met een nieuwe haarcollectie de Biotin Strenght dit is een collectie speciaal voor breekbaar haar. De functie die de producten hebben is het versterken van breekbaar haar, uiteraard kun je de collectie ook gebruiken wanneer je geen breekbaar haar hebt maar gewoon als boost voor je haar. De collectie bestaat uit vier producten die ik vandaag voor jullie ga reviewen, laten we snel beginnen.

DSC07490.JPG

Laten we beginnen met het meest belangrijke product omtrent het hele haren wassen, shampoo. De shampoo bevat net als de andere producten Biotine, biotine (vitamine B7) staat bekend om de verstevigende werking wie kan dit nu niet gebruiken ! De shampoo is een hele romige massa die je makkelijk en goed kunt verdelen en inmasseren over het haar ook geeft het product lekker veel schuim. Het is een prima shampoo dit goed grondig  reinigt van de aanzet tot de punten ! De geur vind ik zelf iets minder maar dit is echt onwijs persoonlijk en heeft verder geen invloed op de werking en die is prima.

DSC07491.JPG

Dan hebben we de conditioner, ik denk dat de meeste mensen toch snel kiezen voor een shampoo en een conditioner en verder geen ingewikkelde dingen als maskers of iets dergelijks hoe al wel dit wel heel belangrijk is ! Ook deze conditioner bevat biotine, en ik zal heel eerlijk zeggen dat ik de lijn heel prettig vind omdat het mijn haar aanzienlijk ‘voller’ laat lijken en ook nog eens mooi laat glanzen en dat laatste komt door de conditioner. Het is een fijne substantie die wederom makkelijk over het haar word verdeelt , de glans is ook prima voor een vrij ‘budget’ shampoo wanneer je het haar droog föhnt is deze glans nog mooier dan wanneer je het haar aan de lucht laat opdrogen.

DSC07492.jpg

Dan gaan we verder naar het volgende product, het versterkende masker. Ik gebruik het zelf vrij regelmatig voor de grondige verzorging van mijn haar maar ik merk toch al snel dat mijn haar er al snel vetter van word dan dat ik graag zou willen. Helaas is dat ook bij dit masker zo, de volgende dag moet ik mijn haar echt weer wassen… Het is een vrij lobbig masker met een dikke substantie echt heel crème achtig. Voor mij is dit product dus zeker niet ideaal maar wie weet voor jou wel, ik zou zeggen probeer het eens en anders raad ik aan om het lekker bij de conditioner te houden !

DSC07488.JPG

En dan als laatste hebben we de verzorgende creme, dit is een product wat je kunt gebruiken op handdoek droog haar en wat zorgt dat je haar er dikker uit ziet wanneer het is gestyled. En ja dit product werkt ook echt ! Wanneer je het aanbrengt op handdoek droog haar is je ook echt dikker als het is geföhnd, ideaal dus ! Dit product vind ik echt fijn werken, ook maakt het mijn haar niet zo heel snel vet dus dat is ook wel prettig.

Beautysecret

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s