Geen categorie

Make-Up studio Spring collectie

SONY DSC

Nu ook het weer steeds ietsje beter begint te worden begin ik steeds meer zin te krijgen in de zomer, geen gedoe meer met jassen sjaals een dat soort gedoe. Nee gewoon lekker slippertjes en een jurkje aan en gaan met die banaan ! En tja daar hoort toch ook echt de nieuwe zomercollectie van Make-Up Studio bij. Deze zomer zijn de pastel tinten het echt, nude kleuren en mooie pastel tinten ga je dit jaar enorm veel zien. Dus toen ik dit pakketje van make-up studio binnen kreeg was ik gelijk razend enthousiast, hierin zitten prachtige ogenschaduws maar waar ik toch wel echt het meest enthousiast over ben is de waanzinnige mooie nagellak kleur ! Op het eerste gezicht vind ik de producten er al onwijs mooi uit zien maar of ze ook daadwerkelijk goed werken dat gaan jullie nu van mij horen, laten we snel beginnen.

SONY DSC

Laten we beginnen met het item waar ik het meest benieuwd naar ben, de nagellak ! Het kleurtje spreekt mij echt onwijs aan, het prachtige roze pastel kleurtje met een waanzinnig mooie glans. Bij het aanbrengen van de nagellak merkte ik al vrij snel dat de kleur heel streperig aanbrengt en dat vind ik echt jammer, hierdoor krijg je minder goed gedekte plekken op je nagel en ziet het er dus onwijs ongelijk uit ! Bij een tweede laagje kun je dit licht corrigeren maar ook dan krijg je het niet optimaal helaas. Het lakje is te koop voor 9,90 bij onderanderen pour vous parfumerieën en bij de make-up studio store.

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Dan hebben we de eerste ogenschaduw, LILAC PALLADIUM. Een mooie ombre effect ogenschaduw met paars en lichtgroene tinten er door heen, het is een onwijs mooie kleur die mij op het eerste gezicht niet zo zou aanspreken maar het is wel een hele mooie kleur met een hele mooie glow. Ik vind het persoonlijk meer een highlighter dan een ogenschaduw maar het kan beide, de paarse kleur overheerst niet heel erg maar geeft een hele mooie glow. Wel merk ik dat het product vrij poederachtig is, dit heeft verder geen invloed op het pigment dus dat is voor mij niet perse heel erg. Ik zou het product zelf als highlighter gebruiken maar iedereen is uiteraard vrij in het gebruik van dit product en de manier waarop het gebruikt word ! De ogenschaduw is te koop voor de prijs van 19,90.

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Dan hebben we de tweede en tevens laatste ogenschaduw GLOWING GOLD. Dit is een mooie wel vrij koele highlight kleur die naar mijn mening heel mooi staat met mensen met een iets lichtere huidkleur. Over dit product ben ik iets minder enthousiast, deze poeder is een stuk ‘poederachtiger’ dan de vorige ogenschaduw en dat gaat mij storen ! Het pigment is ook een stuk minder goed dan de vorige ogenschaduw dus dat vind ik erg jammer, ook zijn de glitters heel grof en deze blenden naar mijn mening al een stuk minder mooi en gaan los liggen. Helaas vind ik dit niet zo een geweldig product in tegenstelling tot de andere ogenschaduw dus dat is wel jammer maar wie weet is dit wel helemaal jouw product dus ik zou zeggen probeer hem gewoon eens ! De ogenschaduw is te koop voor een prijs van 18,90.

SONY DSC

Persoonlijk zou ik er voor kiezen om alleen de LILAC PALLADIUM ogenschaduw te halen omdat ik dit product echt zijn geld waard vind. De andere producten zijn mooi maar niet geweldig voor die prijs ! Je kunt de producten vinden op http://www.make-upstudio.nl.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s