Geen categorie

ART DECO Spring Collectie 2017

SONY DSC

Elk jaar weer komt ARTDECO met de meest geweldige zomercollecties en ook dit jaar is het weer raak ! Vandaag review ik twee prachtige nagellakjes voor jullie uit de Spring collectie 2017. De collectie bestaat uit een aantal items waarvan ik vandaag de nagellakjes voor jullie ga reviewen, het zijn beide onwijs mooie lakjes en perfect voor het zomer & festival seizoen. Ik ontving de kleuren 786 & 627 ik kan zelf geen duidelijke namen van de lakjes vinden maar zodra je voor het schap staat zul je ze gelijk herkennen, vooral de roze 627 !

SONY DSCSONY DSC

Laten we ook gelijk beginnen met de meest felle en wat mijn betreft ook zomerse kleur 627. Het is een prachtige roze/koraal kleur, echt een hele vrolijke zomerse kleur die iedereen wel leuk staat in de zomer. Ik vindt het echt een prachtige kleur, de dekking is ook nog een super dus met een laagje is de dekking prima voor het mooiste effect zou ik er een tweede laagje overheen zetten maar dat is mijn persoonlijke mening. Dit prachtige kleurtje is echt een aanrader naar mijn mening !

SONY DSC

Dan hebben we de tweede kleur, ook dit is een hele leuke frisse kleur met perzik/nude tinten 786. Het is een heel subtiele kleur maar toch geeft het net weer eventjes een extra touch aan je look, leuk ! Bij deze kleur is hij naar mijn mening het mooiste wanneer je twee laagjes aanbrengt dan is de dekking een stuk beter dan wanneer je maar een laagje aanbrengt. Ik vindt het een erg leuk kleurtje voor een heerlijke zomerse dag.

SONY DSCIk vind beide kleuren heel erg leuk en zomers ! Ook de kwaliteit van de lakjes is goed, de kleuren hebben een mooie glans over de kleur heen en blijven relatief gezien voor gewone nagellak top zitten. Ik vindt het aanraders voor deze zomer, de gehele ARTDECO spring collectie is te koop bij Douglas.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s