Geen categorie

Adidas Born Original Today For Her

DSC07125.JPG

De meeste mensen kennen adidas denk ik wel van de sport kleding, maar adidas heeft natuurlijk een veel breder assortiment ook qua geuren ! Onlangs lanceerde adidas twee nieuwe geuren ‘Born Original Today’ For him & For her. Ik ontving de versie ‘For Her’ en die review ik vandaag voor jullie !

SONY DSC

Laten we beginnen bij de flacon, het is op het eerste gezicht een hele eenvoudige flacon met geen gekke poespas of iets dergelijks ! Ik vindt dit echt onwijs leuk en het past ook goed bij de geur, het is leuk afgewerkt met het patroon in de flacon en het gouden detail bij de verstuiver niet te ingewikkeld maar gewoon eenvoudig, ze zeggen ook wel eens eenvoud siert de mens dus in dit geval eenvoud siert de geur. Dan de geur inhoudelijk, het is een heftige geur naar mijn mening ik ben zelf van de lichte bloemige zomerse geuren dus dit is echt 180 graden anders dan ik ben gewend. Het is een vrij kruidige geur die lang blijft hangen en toch doet het mij een beetje aan het sporten denken misschien zit dit wel gewoon zo in m’n hoofd dat ik het automatisch met elkaar associeer 😉 Ik vind de geur echt heftig, voor mij iets te heftig maar wanneer je fan bent van zware geuren dan is dit misschien wel de perfecte geur voor jou, ik zou zeggen ga hem eens gewoon lekker ruiken in de winkel ! De geur is voor zowel dames als heren in twee maten verkrijgbaar voor dezelfde prijs ;

♥ Born original today for him     30 ML 24,44

♥ Born original today for him     50 ML 36,67

♥ Born original today for her      30 ML 24,44

♥ Born original today for her       50 ML 36,67

Beautysecret

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s