Geen categorie

The Body Shop Vitamine E

DSC07165.JPG

Een droge huid, wie heeft het niet eens gehad of heeft het met het koude weer wel eens. Hiervoor heeft de The Body Shop de ideale oplossing gevonden, namelijk de Vitamine E lijn. Ook wel bekend als de ‘roze’ lijn van The Body Shop , deze producten geven je huid echt een super boost wanneer deze droog is ! Voor mij was het de eerste keer dat ik deze producten probeerde en ik was echt blij verrast.

SONY DSC

Als eerste de Aqua boost essence lotion, zoals de naam al zegt geeft deze lotion de huid echt een aqua boost en zorgt er dus voor dat de huid minder droog word. Toen ik de lotion voor de eerste keer probeerde was ik gelijk verrast over de werking van het product, je huid voelt gelijk heerlijk zacht aan heerlijk ! Ik gebruik de lotion nu twee keer per dag, ’s ochtends na het douchen en ’s avonds na het afhalen van mijn make-up en reinigen van m’n gezicht en ik vind het een heerlijk product. Een echte aanrader wat mij betreft voor mensen met een drogere huid die niet al te veel werk willen besteden om de huid weer lekker fijn aan te laten voelen !

SONY DSC

Dan hebben we de Moisture cream , een lekker product met een goede intensieve werking ! Het geeft je huid echt een grondige boost en zorgt voor het aanvullen van de vochtbalans, de huid voelt gelijk een stuk minder droog aan ! Het product voelt echt als water wanneer je het uitsmeert op de huid, ik vind het een top product en zou het zeker aanraden voor mensen met een droge huid ! Ook dit product gebruik ik twee keer per dag, na het douchen ’s ochtends en ’s avonds voor het slapen gaan.

SONY DSC

Ik ben aangenaam verrast door deze producten van The Body Shop ! De werking is heerlijk en doet ook echt wat er word beloofd, ik zal deze producten zeker vaker gaan gebruiken en nog een aantal items van deze lijn aanschaffen. Een echte aanrader dus, heb je niet zo een groot budget voor huidverzorging maar wil je toch goede producten dan zijn deze ideaal voor jou ! De Vitamine E producten zijn te koop bij alle Body Shop filialen met uitzondering van de outlet.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s