Geen categorie

The body shop Almond Milk & Honey

SONY DSC

Vandaag review ik twee producten uit de Almond milk & honey lijn , de shower cream & de body butter. Laten we snel beginnen !

The body shop : ‘Wij hebben een doordachte skincare-lijn ontwikkeld die voedende en herstellende ingrediënten bevat. Bovendien hebben de producten een aangename textuur en herbergen zij een subtiele hypoallergene geur. Eindelijk kun je vrede sluiten met jouw gevoelige huid en ‘hallo’ zeggen tegen een assortiment dat goed doet en goed voelt.’

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Als eerste de body butter, zonder een body bis de collectie niet compleet natuurlijk! De boter is speciaal ontwikkeld voor de écht droge huid om te zorgen dat je zelfs na 48 uur nog een zacht huidje hebt om te aaien. Alsnog is hij niet zo dik als bijvoorbeeld de shea boter, ook niet zo ‘hard’ maar lobbig en vol, lekker dik en ook zacht. Heerlijk! Hij is inderdaad wat vettig te noemen, het duurt even voordat de boter echt helemaal in je huid is getrokken. Dat is ook prima indien je er een zijdezachte huid van moet krijgen die ook meerdere dagen aan zal houden. Mijn huid is inderdaad naderhand gevoed, gehydrateerd en zeer zacht. Ook na twee dagen? Nee, ik zou dan toch de volgende dag weer gewoon smeren maar het duurt ook even voordat je een spiegel hebt opgebouwd. In mijn geval is dat zo want ik smeer elke dag een rijk product op mijn lichaam in de winter. De geur is subtiel, zó aangenaam! Ik ruik een licht notige geur die op een gegeven moment zoet blijft hangen op je huid als de boter is ingetrokken. Niet overheersend, maar mooi aanwezig.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Dan hebben we de shower cream, ook dit is een van de bekendste producten van The body shop en tevens een heel lekker product ! De shower creams zijn heerlijk om te gebruiken, de structuur is heel lekker zacht en romig de cream schuimt onwijs lekker wanneer het in contact komt met water. De geur is ook erg lekker, niet te sterk maar toch goed aanwezig en in combinatie met de body butter nog lekkerder. Wanneer je een droge huid hebt is dit product ook erg lekker, het hydrateerd intens en zorgt er voor dat de huid steeds vochtiger wordt. Natuurlijk is het niet zo dat je na 1 keer wassen gelijk weer een heerlijk gehydrateerde huid hebt maar wanneer je hem vaker gebruikt in combinatie met de body butter zul je zien dat het steeds beter word !

DSC07080.JPG

De collectie bestaat uiteraard uit nog veel meer mooie items, in totaal zijn dit zeven heerlijke producten. Die je vanaf nu kunt bewonderen bij alle body shop filialen M.U.V. outlets. Hieronder vindt je alle items inclusief de prijzen;

♥ The Body Shop Almond Milk & Honey Body Lotion €10,- / 200 ml
♥ The Body Shop Almond Milk & Honey Body Scrub €18,- / 250 ml
♥ The Body Shop Almond Milk & Honey Cleansing Bar €5,- / 100 gram
♥ The Body Shop Almond Milk & Honey Hand Cream €5,50 / 30 ml
♥ The Body Shop Almond Milk & Honey Body Butter €16,- / 200 ml
♥ The Body Shop Almond Milk & Honey Bath Milk €15,- / 400 ml
♥ The Body Shop Almond Milk & Honey Shower Cream €7,- / 250 ml

Beautysecret

 

9 gedachten over “The body shop Almond Milk & Honey”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s