Geen categorie

LUSH Verwen Momentje

DSC07207.JPG

LUSH , het is toch wel een van de meest favoriete merken omtrent badproducten en vooral bath bombs . We ontvingen een aantal items waar wij voor jullie een leuke review van kunnen maken ! Als eerste de 2 harts beating as one, een heel leuk vrolijk product ! Dit is een bath melt dat bestaat uit twee hartjes die je in elkaar kunt schuiven deze bestaan uit een neon roze en neon oranje hartjes die dus voor een groot deel uit olie bestaan en dat is ook echt te merken. Wanneer je deze in je hand houd gaat het als het ware al smelten, de roze bath melt geeft wanneer je hem gebruikt een hele mooie neon roze effect aan het water met licht schuim, de oranje bath melt hierin tegen geeft bijna geen kleur aan het water maar echt puur en alleen de geur af en het olie laagje dat het op de huid achterlaat.

SONY DSCSONY DSC

Dan hebben we het volgende product, de Unicorn horn bubble bar. Vinden jullie het geen pareltje ?! Dit is echt een van mijn favoriete producten van alles, wauw wat is dit een onwijs mooi en lekker product. De geur is echt waanzinnig lekker, het is een heerlijke frisse maar ook zeepige geur echt heerlijk. Tja en dan de uitstraling, volgensmij zegt de foto al wel genoeg. Dit is zo een enorm vrolijke bubbel bar die er echt voor zorgt dat je hele bad word gevuld met bubbels, heerlijk ruikt en een knalroze kleur krijgt ! Lush beschrijft het als volgt ‘ Uit liefde voor unicorns door je bad te vullen met glimmend, gekleurd schuim gemaakt van neroli en lavendel. Magisch ! Verkruimel een gedeelte van de bubble bar en houdt dit vervolgens onder de stromende kraan voor bergen vol sprookjesachtige bubbels in je bad’ dit is ook echt precies zoals de bubble bar is ! Ik vind het een waanzinnige aanrader voor iedereen die fan is van Lush, deze MOET je eens hebben geprobeerd.

SONY DSCSONY DSC

En dan als laatste deze heerlijke massage bar, gemaakt met rozenbottel en het effect is wederom onwijs leuk ! Het is een onwijs lekker product waarmee je jezelf heerlijk kunt laten masseren. Lush omschrijft het als ‘ verleidelijke rozenbottelsiroop zorgt voor een magisch gevoel en een betoverend zachte huid. Verwarm deze tussen je handen zodat de massage olie van de vaste vorm (massage bar) afkomt en zo kun je dit heerlijk in de huid masseren’. Ik ben fan, je huid word heerlijk zacht wanneer je het product gebruikt en de geur is ook waanzinnig lekker ! Voor mij is dit een van de meest favoriete massage bars die Lush in het assortiment heeft.

Ik vindt alle drie de producten heerlijk, ze doen wat ze horen te doen de geur is heerlijk en je voelt je heerlijk zen wanneer je de producten gebruikt ! Dus ben je weer eens in de buurt van een Lush store vergeet niet je eigen ME-time samen te stellen door een aantal heerlijke producten te scoren.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s