Geen categorie

Max Factor Be more you

SONY DSC

Onlangs mocht ik aanwezig zijn bij de lancering van een prachtige nieuwe collectie van max factor in samenwerking met hun nieuwe ambassadeur Lieke van Lexmond, Lieke is dus sinds nu het nieuwe gezicht van max factor een hele gave combinatie met het merk. Wat ik onwijs leuk vond om te zien is dat zowel Lieke het merk aanvult en max factor vult Lieke aan ! Het idee achter deze collectie is dat je met een pallet meerdere looks kunt maken, van een party look tot een hele soft & natural look. Toen ik het pallet voor het eerst zag vond ik de kleursamenstelling een beetje apart maar na de uitleg van Lieke met het doel van dit pallet was het mij vrij snel duidelijk dat je met dit ene pallet talloze looks moet kunnen maken vandaar ook de prachtige nude kleren en de feestelijke kleuren in het pallet !

DSC07307.JPG

DSC07335.JPG

Als eerste dit prachtige ogenschaduw pallet met onwijs diverse kleuren. Laten we beginnen bij de pigmentatie, zoals je ziet zijn het allemaal prachtige intense kleuren en deze komen natuurlijk het mooiste uit wanneer de ogenschaduw goed gepigmenteerd zijn en ik kan je vertellen dat zijn ze ! De pigmentatie is heel mooi en intens, hierdoor is het resultaat optimaal wanneer je de ogenschaduw aanbrengt. Je kunt er echt prachtige looks mee maken en dat met dit ene pallet hoe ideaal is dat ?! Mijn favoriete kleuren uit het pallet zijn toch wel de goude nude tinten, ook zit eer een waanzinnig mooie highlighter in het pallet die ook echt perfect is voor de cheek bone highlight de pigmentatie is super intens echt wauw ! Ik zou dit pallet iedereen aanraden die houdt van nude feestelijk en van diversiteit.

SONY DSC

Dan hebben we de Voluptuous false lash effect mascara, dit is een al bestaande mascara in het assortiment van max factor. De mascara belooft een false lash effect te geven aan de wimpers maar doet hij dat ook echt ?! Ik ben zelf erg fan van grotere borsteltjes van silicone en ook deze mascara heeft dat. Een puntje is is dat ik nogal gevoelige ogen heb en dus bijna tegen geen een mascara kan eigenlijk kan ik echt alleen maar goed tegen de clinique mascara’s dus voor mij een goede test of deze mascara wel goed werkt voor mij zonder jeukende tranende ogen. Bij het aanbrengen van de mascara worden de wimpers goed gescheiden en de wimpers worden gelijk voller en dik en echt intens zwart, de werking is absoluut fijn en het resultaat is ook echt zoals word gezegd. En ja ook mijn ogen reageren niet allergisch op deze mascara dus dit is voor de mensen met de gevoelige ogen zoals ik een ideale mascara !

SONY DSC

DSC07330.JPG

Misschien wel het meest belangrijke van een make-up look zijn voor mij toch wel echt de lippen ! Aangezien de lente/zomer steeds dichterbij komen gaan we ook weer wat meer richting de vrolijke en felle kleuren. Max factor heeft prachtige diverse lipproducten in het assortiment, een van deze zijn de Lipfinity lip colours. Deze bestaan uit twee producten, de lip kleur zelf en de top coat dit is een doorzichtige balm die je over de kleur aanbrengt zodra hij droog is. Ik kreeg een hele gave rood-roze kleur die echt onwijs gaaf is voor de zomer. Wanneer je de kleur zelf aanbrengt moet je eventjes ongeveer een minuut wachten voordat je de top coat aanbrengt, na dat je beide stappen gedaan hebt is de lipstick eigenlijk af en je hoeft er niets meer aan te doen. Het product blijft echt onwijs lang op de lippen zitten en is ook nog eens kiss proof, ook niet geheel onbelangrijk ! Wanneer je het product aanbrengt glijd het echt over de lippen en het brengt onwijs prettig aan, ook als het eenmaal een tijdje op de lippen zit voelt het heel prettig ! Er zijn uiteraard nog veel meer kleuren te koop van de Lipfinity colours ook in prachtige nude kleuren voor daily.

DSC07303.JPG

Ik ben fan van de nieuwe producten en de nieuwe ambassatrische van Max factor ! De producten werken onwijs prettig en de kwaliteit is ook super ! Dan Lieke, tja wat zal je hier nu eens over zeggen…. Het is een bloedmooie vrouw en ik vindt het echt onwijs gaaf dat ze nu het gezicht voor max factor is. De producten liggen vanaf nu in de winkels dus neem zeker eens een kijkje bij deze geweldige producten het is echt honderd procent de moeite waard, ik weet zeker dat jullie ook fan gaan worden/zijn van deze prachtige producten !

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s