Geen categorie

Calvin Klein CK all

SONY DSC

Zoals waarschijnlijk iedereen wel weet heeft calvin klein een vrij groot assortiment aan unisex geuren , de geuren kunnen dus voor mannen en voor vrouwen en dit is ook absoluut zo er is geen overheersende vrouwen geur of heren geur in de parfum ! Nu denk je waarschijnlijk maar als er geen duidelijke mannen of vrouwen geur in de parfum zit hoe ruikt het dan wel dat zal ik jullie gaan vertellen in deze review van de nieuwste unisex geur van calvin klein een heerlijke geur !

SONY DSC

DSC07121.JPG

Laten we als eerst een blik werpen op de flacon, een witte matte flacon met grijze details een hele moderne strakke uitstraling dit spreekt mij wel aan het is namelijk iets totaal anders dan de schattige flacon van m’n miss dior geur ! Dan de geur zelf , deze is heel lekker fris maar toch ook weer een beetje kruidig een goede combinatie met de juiste balans tussen beiden. De volgende ingrediënten vind je in de geur ;

Basisnoten: amber, muskus en vetiver
Hartnoten:
paradisone, coronal, lilyflore en rabarber
Topnoten:
bergamot, mandarijn en grapefruitbloesem

SONY DSC

zoals je kunt zien zijn het zowel zwaardere als lichtere ingrediënten die in de geur zitten, het meerder deel hiervan is toch wel echt cirrus achtig en dat maakt voor mij dat ik de geur toch een stuk mannelijker vindt dan de andere unisex geuren van calvin klein. Natuurlijk kan ik niet inschatten jullie hoe jullie de geur zouden omschrijven en of jullie hem mannelijker of vrouwelijker vinden dit is echt onwijs persoonlijk , om die reden denk ik dat het handig is om de geur gewoon eens lekker te gaan bewonderen in de parfumerie bij jou in de buurt en zo kun je gelijk kijken of dit de goede geur is voor jou en als dit hem dan niet is kun je gelijk een blik werpen op de andere geuren die calvin klein in het assortiment heeft ! De geur is te koop in 100 ML 49,45,- en in 50 ML 36,12,- en ligt nu in de winkels .

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s