Geen categorie

Sally Hansen Color Therapy Argan oil

SONY DSC

Sally Hansen verrast mij de afgelopen maanden keer op keer met de meest geweldige collecties en waanzinnige kleuren ! En ook toen ik hoorde van de nieuwste collectie met hierin argan oil was ik razend enthousiast, deze prachtige collectie bevat maar liefst 38 kleuren van de meest nude kleuren die je maar kunt bedenken tot hele felle zomerse kleuren de collectie bevat echt voor ieder wat wils. Bij de 38 kleuren horen ook 2 ‘basic’ lakjes namelijk de top coat en de nail & cuticle oil , de top coat is om de nagellak een mooie ‘gelachtige’ glans te geven en om de kleur zelf als het ware te beschermen en de oil is puur voor de verzorging van je nagelriemen wanneer deze goed worden verzorgt blijft je nagellak ook een stuk beter zitten over ginds ! Ik ontving de volgende 4 kleuren

SONY DSC

♥ 150 Steely serene

♥ 190 Blushed Petal

♥ 230 Sheer Nirvana

♥ 420 Good as Blue

Als eerste Steely serene, een prachtige taupe kleur met een vleugje grijs er door heen een onwijs mooie kleur voor de herfst en de winter maar richting het voorjaar is het ook een top kleur ! Dit is zo een kleurtje dat altijd wel goed is het staat het is echt een prachtig kleurtje die ik echt iedereen kan aanraden.

DSC07144.JPG

Dan hebben we Blushed Petal, ook dit is wederom een hele mooie kleur deze is zoals je kunt zien een stuk warmer dan steely serene dit is echt een oudroze kleurtje met een hele schattige uitstraling. ik vind persoonlijk wel dat dit echt een toffe kleur is voor meer naar het voorjaar toe, het is echt een vrolijke lente kleur die ik zelf ook super mooi vind voor bijvoorbeeld naar een bruiloft niet te opvallend maar toch ook heel netjes en mooi ! Ook dit vindt ik een echte aanrader.

DSC07139.JPG

De volgende kleur is Sheer Nirvana, dit lichte kleurtje is een hele onopvallende bijna transparant deze kleur wordt ook veel gebruikt over French manicure om het net eventjes iets natuurlijker te maken ! Echt een beetje een my one nails but better kleurtje , het ziet er onwijs netjes en verzorgd uit. Wanneer je niet te ingewikkeld wilt doen maar toch nette nagels wilt hebben is dit echt de perfecte kleur voor jou !

DSC07143.JPG

En dan als laatste de kleur Good as Blue, een hele intense donkerblauwe kleur met een subtiele Simmer door de lak heen dit maakt het net weer iets specialer dan een gewone basic donkerblauwe lak ! De kleur dekt echt onwijs goed bij 1 laagje en dus is een tweede laagje niet noodzakelijk voor de dekking , het ziet er echt top uit wanneer je de top coat over de kleur hebt aangebracht ik kan niet anders zeggen dan wauw !

DSC07142.JPG

Ik ben echt razend enthousiast over de nieuwe nagellak van sally hansen , zoals beloofd blijft de nagellak er zeker twee weken prachtig op zitten en het gaat niet splitten of iets dergelijks echt een enorm voordeel aan deze lakjes ! En wat nog veel leuker is dat is dat er maar liefst 38 kleuren in deze collectie zitten dus is er een mega grote keuze en voor ieder wat wils ! Dan de prijs die is tegenover de kwaliteit nog veel gunstiger je kunt een kleurtje namelijk al kopen voor 10,99 , hoe lekker is dat zo kun je je stash nog groter maken en nog meer variëren. Ik ben echt fan van de nieuwe collectie en kan hem echt iedereen aanraden de nagellak doet echt wat er wordt beloofd en dit is vaak niet het geval maar nu dus zeker wel !  De nieuwe collectie ligt vanaf half februari in de winkels voor de prijs van 10,99.

Beautysceret

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s