Geen categorie

Merci Handy Handgels + Winactie

DSC07090.JPG

Iedereen kent het natuurlijk wel desinfecterende handgels die al een tijdje op de markt zijn, gewoon de basic aloë vera handgels in zo een saaie grote fles.. Merci Handy pakt het anders aan. Dit merk wéét wat menig vrouw wil: een leuke verpakking, het liefst niet al te groot – we slepen immers al zoveel mee in onze tas – en daarnaast is de geur ook niet onbelangrijk. En aan dit alles heeft merci handy precies gedacht ideaal dus ! En dat alles die leuke kleur en de heerlijke geur voor maar 3,- per flesje hoe chill is dat . Ik ben zelf erg groot fan van de hand sanitizers van bath & body works , alleen het probleem hierbij is dat het 9 vd 10 keer uit Amerika moet komen wat een gedoe is met invoerrechten en noem het maar op precies wat je niet wilt dus is dit wat mij betreft een geweldig idee om dit gedoe een stuk minder te maken en de kwaliteit is gewoon hetzelfde dus je kunt zo overstappen naar merci handy . Wij ontvingen een aantal van de nieuwe handgels en hierbij hebben we een hele leuke winactie geregeld , we mogen dit setje namelijk nog aan twee van jullie weggeven hoe leuk is dat ! De volgende drie gels ontvingen wij ;

♥ flower power , een roze gel met blauwe balletjes

DSC07095.JPG

♥ chérie cherry , een rode gel met blauwe balletjes

DSC07096.JPG

♥ new wave , een lichtblauwe gel met blauwe balletjes

SONY DSC

Ik vind alle drie de gels lekker ruiken maar de roze is toch echt wel mijn favoriet, een heerlijke frisse bloemige geur ! De gels drogen snel in en dit is echt een pluspunt zo reinigt en verzorgd het namelijk snel en intensief , sinds kort heb ik elke dag in elke tas wel een gel zitten zodat die waar en wanneer dan ook altijd kan gebruiken en je hebt ook nog maar eens heel weinig nodig èèn druppeltje is genoeg anders droogt het juist weer niet goed in !

SONY DSC

Omdat wij zelf zo laaiend enthousiast zijn over de nieuwe gels mogen wij twee setjes met deze drie handgels weggeven aan twee van onze lieve lezeressen ! Als je kans wilt maken op een van de twee setjes moet je in de comments en reactie achterlaten waarom deze gels voor jou ideaal zijn en vergeet het natuurlijk niet door te geven aan je vriendinnen, iedereen houdt tenslotte van schone handen ! De gels zijn te verkrijgen bij ici paris XL http://www.iciparisxl.nl/nl_NL/cat/cbzXwKgC8MOa4AAAFYyeY6NVDp

Beautysecret

 

 

 

2 gedachten over “Merci Handy Handgels + Winactie”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s