Geen categorie

Estee Lauder genuine glow

DSC07228.JPG

Este lauder werkt de laatste maanden enorm aan hun assortiment ook meer te richten op jonge meiden, en dat is hun zeker gelukt wat mijn betreft ! Er is namelijk een nieuwe collectie uitgekomen de Genuine Glow collectie, deze is wat meer gericht op jongere meiden en dit is ook echt af te lezen aan de leuke speelse verpakking super creatief en het blijft de luxe uitstralen . Ik ontving deze producten om er eens een blik op te werpen voor jullie of de producten daadwerkelijk zo fijn zijn als word beloofd ! Let’s start

SONY DSC

Ik ontving de volgende twee producten, als eerste de Blushing Creme. Een leuk product met een 2 in 1 werking , dat is natuurlijk nooit verkeerd ! Je kunt de stick gebruiken zoals je kunt begrijpen uit de naam, als blush je kunt hem ook gebruiken als lip product dit heeft mijn persoonlijke voorkeur. Het is een vrij plakkerig en heftig in kleur product en dus zou ik hem niet snel gebruiken als blush nogal heftig is en bovendien ook nog eens plakkerig naar mijn mening dus hier zou ik hem niet voor gebruiken ! Als product voor de lippen is hij wel heel leuk, het is een heel speels jong kleurtje en zorgt net voor een vrolijkere uitstraling echt heel leuk ! Dan hebben we de Priming eye balm, ook dit vind ik een heel leuk en vooral doeltreffend product. Het is zoals je waarschijnlijk begrijpt een ogenschaduw primer, een product dat echt een functie heeft en dit hopelijk ook uitvoert ! Naar mijn mening doet hij dit ook echt uitstekend, het product is heel fijn in gebruik. De substantie is niet te dik en niet te dun maar precies goed ideaal dus, het is een licht roze / oranje substantie met een heerlijke geur dat niet zo een typische make-up geur heeft maar gewoon een lekkere geur ! En dan de werking, die is echt top het product trekt snel in de huid en gaat niet naar verloop van tijd ‘lopen’ of plakkerig worden maar hij blijft echt zoals hij is en dat is super .

SONY DSC

Ik ben echt super tevreden over deze collectie en de producten ! De verpakking is super leuk en speels, en de werking is echt ideaal en ook echt zo als het word beloofd. Ik ben om, dit zijn echt producten die ik vaker ga gebruiken en ook echt iedereen kan aanraden. De producten zijn te koop bij onderanderen Douglas & Ici paris.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s