Geen categorie

Marc Inbane Geurkaarsen + Winactie

SONY DSC

Steeds meer mensen gaan het gebruiken en trekken er ook een groter budget voor uit , geurkaarsen ! Iedereen kent ze wel de geurkaarsen van bijvoorbeeld rituals, maar nu komt ook marc inbane met waanzinnig mooie geurkaarsen echt wauw bij het zien van deze kaarsen was ik al laaiend enthousiast over de kaarsen dit alleen om de uitstraling van de kaarsen ! Het ‘glas’ waar de kaars zit is onwijs mooi en het straalt echt een en al luxe uit. Dan de geuren die de kaarsen hebben die zijn nog veel geweldiger. Wanneer je de kaars koopt zit hij in een prachtige stevige doos zwart met zilveren details echt prachtig ! De kaarsen zijn op dit moment verkrijgbaar in drie geuren en je kunt kiezen uit twee kleuren beglazing zwart of wit ik vind beide kleuren heel mooi en chic vooral met de vormgeving van het glas ! De volgende drie kleuren zijn verkrijgbaar ;

♥ Scandy Chic

♥ Tabac Cuir

♥ Pastèque Ananas

wij ontvingen de twee geuren Scandy chic & Tabac cuir met witte beglazing.

Laten we beginnen met de eerste kaars Scandy Chic, deze geur vind ik echt onwijs lekker ! Het is een hele lekkere frisse lichte geur die mij een beetje doet denken aan baby verzorging in de positieve zin natuurlijk 😉 Wanneer je de kaars aansteekt komt er een hele lekkere geur vrij die heel geleidelijk over de ruimte word verspreid , ik vindt dit persoonlijk onwijs prettig dat je niet gelijk een soort van walm die in een keer los komt en waarvan je vervolgens ook de hele avond knallende hoofdpijn hebt ! Je hoeft de kaars ook absoluut niet de hele avond of dag te laten branden want na een uurtje heb je al een fantastische geur die de hele dag blijft hangen daarbij is het onwijs zonde als je in een aantal dagen door je kaars heen bent ! Maar dit is echt zeker een kaars die ik opnieuw koop zodra hij op is

SONY DSC

Dan hebben we Tabac Cuir , ook dit vind ik een lekkere geur die een geruime tijd blijft hangen na dat je hem aangestoken hebt ! Deze is wel een stuk zwaarder dan Scandy chic en daarom zou mijn voorkeur wel uitgaan naar scandy chic , ik vind deze ook tevens een stuk winterse dan de andere kaars doordat deze een zwaardere geur heeft is deze perfect voor het koude winterse weer ! Ook deze geur verspreid heel geleidelijk door de ruimte al vind ik dit toch al iets meer de neiging hebben naar een ‘hoofdpijn’ geur ! Na een half uurtje is de geur echt al heel goed verspreid en zal ik de kaars uitzetten zo heb je nog langer plezier van de kaars .

Ik vindt de kaarsen echt geweldig en zal scandy chic zeker opnieuw bestellen wanneer deze op is ! De kaarsen zijn te bestellen op de site van Marc inbane en te koop op geselecteerde verkoop punten voor de prijs van 40,- hiervoor heb je een waanzinnige kaars met maar liefst 50 branduren ideaal !

SONY DSC

Omdat wij zo razend enthousiast zijn over de nieuwe kaarsen mogen wij een van jullie kennis laten maken met een van de drie kaarsen t.w.v. 40,- met een zelfgekozen zwarte of witte beglazing naar keuze ! Wil jij kennis maken met deze fantastische kaarsen laat dan hier onder achter dat je deelneemt aan de winactie en laat achter welke geur en beglazing jij graag zou willen proberen !

Beautysecret

8 gedachten over “Marc Inbane Geurkaarsen + Winactie”

  1. Wauw ik hou van geurkaarsen en deze wil ik graag een keertje proberen! doe dus graag mee en de geur scandy chic lijkt mij top met witte beglazing. Ik kan vanwege mijn migraine niet tegen hele overheersende deo’s, parfums, wierook en geurkaarsen maar subtiele geuren gaan prima en daar zoek ik dus ook altijd om. De beschrijving van deze geur lijkt mij heel fijn.

    Like

  2. Mmm dat lijkt me heerlijk zo’n geurkaars, ik heb 2 honden en vooral de oudste van 12 gaat steeds meer ruiken (dit is nog netjes gezegd haha) en dan lijkt het me heerlijk om die geurkaars aan te steken vooral met de geur Scandy chic met zwarte beglazing! Lieve groetjes, Nancy

    Like

  3. Wat een prijs zeg! Maar ik heb bij het event er even aan geroken en ze hadden echt een lekkere geur! Ik doe graag mee en ga voor de Scandy Chic. -x-

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s