Geen categorie

The body shop Frosted Berries & Strawberry Giftset

SONY DSC

Elk jaar weet de body shop mij weer te verassen met drie geweldige collecties en geuren en natuurlijk kunnen de verpakkingen niet achterblijven want die zijn wel het absolute toppunt van feestelijk ! Dit jaar zijn er drie lijnen namelijk ;

♥ Frosted Berries

♥ Vanilla Chai

♥ Spiced Apple

Drie bijzondere keuren die toch allemaal wel vrij zoet zijn wat helaas niet mijn stijl is . Wij ontvingen twee producten en een super leuke giftset waar we later in de review nog even op terug komen !

SONY DSCSONY DSC

Als eerste het Effoliating bodyscrub, een leuk product met een doeltreffende werking. Een prima suiker scrub met een vrij sterke geur, helaas is de geur niet helemaal mijn ding ! In de pot zit 300 ML en hij is te koop voor 18 Euro bij de body shop filialen.

SONY DSCSONY DSC

Dan hebben we nog een hele leuke body mist met een super leuk shimmer effect. Dit product is super leuk om na het douchen op de handdoek droge huid te gebruiken voor een hele leuke subtiele shimmer ! De geur hiervan is al wel een stuk milder dan de scrub maar helaas vindt ik de geur op zich toch te zoet voor mij. Ook de mist is te koop voor 19 Euro bij the body shop filialen en online te koop op de site van the body shop.

SONY DSCSONY DSC

En zoals we in het begin van de review al aangaven heeft the body shop ook altijd de meest mooie giftsets voor een hele goede prijs het is namelijk voor iedereen toegankelijk en de grootte van het set kun je zelf afstemmen op het budget dat je hebt er zijn namelijk verschillende soorten en maten van alle sets ! Ik ontving het Strawberry giftset t.w.v 22,00. Een leuk setje met hierin vijf producten in de geur Strawberry, wederom een hele zoete geur waar je echt van moet houden ! De volgende vijf producten zitten in de set ;

♥ Strawberry Shower Gel

♥ Rode Douche Puf

♥ Strawberry Soap

♥ Strawberry Mini Body Butter

♥ Strawberry Softening Body Polisch

Ik vindt het setje super leuk en vooral de verpakking vindt ik heel erg leuk ! Enkel is het wederom de geur die mij niet aanspreekt. Natuurlijk is dit voormaat in bijna alle geuren te verkrijgen en dus is de kans heel groot dat jou favoriete geur er wel tussen zit. Voor 22,00 vindt ik het echt een reuze leuk set met veel producten die de waarde van 22,00 ruimschoots passeren ! De sets zijn te koop bij The body shop filialen & online op de site van The body shop.

Marry X-mas

Beautysecet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s