Geen categorie

Sleek Matte Me Giftset

SONY DSC

Sinds een aantal jaren behoort Sleek tot de top tien van meest bekende betaalbare merken. Ondanks de concurrentie van allerlei andere merken als essence & Pupa vindt ik dat Sleek onwijs goed meekomt in de steeds betere kwaliteit van merken, de vernieuwde formules van bijvoorbeeld de welbekende liquid Lipsticks die misschien nog wel beter zijn dan geselecteerde high-end merken. Dit is een onwijs grote vooruitgang die onderanderen sleek heeft gemaakt en natuurlijk blijven er steeds meer mooie nieuwe producten uitkomen neem nu het fantastische highlighte pallet wat onlangs is uitgebracht. De kerst staat voor de deur en dat is uiteraard een reden om een aantal fantastische giftsets te lanceren met een aantal bestsellers van sleek, wat natuurlijk ook een enorm pluspunt is dat is de super betaalbare prijs van de giftsets.Vandaag reviewen wij een van de giftsets met hierin de Sleek Matte Me liquid lipsticks, in deze set zitten vier waanzinnig mooie kleuren die ook nog eens heel erg divers zijn en allemaal heel leuk zijn voor allerlei gelegenheden.

SONY DSC

Laten we beginnen met de eerste en ook gelijk de meest donkere kleur uit het giftset, namelijk de kleur Old Hollywood een hele intense wijnrode kleur met een tikkeltje paars er door heen. Ik zou deze kleur persoonlijk niet zo snel pakken voor overdag maar voor een feest of voor een avondje uit is het een super toffe kleur ! Dan gaan we over naar de kwaliteit van de liquid lipstick, de lipstick is super matte maar ondanks dat brengt hij heel makkelijk aan je kunt er precies mee werken door de kleinere applicator. Hij dekt opzicht prima maar voor het mooie raad ik toch wel aan om hem twee keer aan te brengen de lipstick droogt super snel matte op dat vindt ik ook een pluspunt , en niet geheel onbelangrijk hij is ook nog eens Kiss-proof.

SONY DSC

Dan gaan we door naar de tweede kleur. Een donker roze/paarse kleur die perfect is om je look helemaal af te maken, ik zou in dit geval wel kiezen voor een natural look zodat de lippen er extra uit springen ! Ook deze lipstick droogt wederom snel op en brengt heel prettig en precies aan. Ik vindt persoonlijk dat deze kleur in een keer een stuk beter dekt en geleidelijker opdroogt, de lipstick blijft ongeveer 4 uur zonder maaltijd mooi zitten en daarna raad ik aan om hem voor een mooi effect nog eens bij te werken.

SONY DSC

Dit is toch echt wel mijn persoonlijke favoriet een prachtige intens rode kleur met een dekking die echt enorm goed is. In een keer dekt hij heel goed, hij blijft super goed zitten en ook deze kleur is kiss-proof en perfect om je kerst look helemaal af te maken. De kleur vindt ik echt prachtig en super intens, ook deze droogt heel snel super matte op maar brengt wederom super prettig aan ! De lipstick blijft voor mijn gevoel veel langer en intenser zitten ongeveer vijf a zes uur.

SONY DSC

En dan de laatste en meest draagbare kleur een hele mooie zalm achtige kleur die super gangbaar is voor elke look. Deze kleur is altijd goed of je nu naar school moet of een verjaardag heb hij is altijd goed en past bijna overal wel bij super prettig dus ! En natuurlijk hoe kan het ook anders is deze wederom Kiss-proof en blijft lang zitten. Na verloop van tijd gaat de lipstick wel aan de binnenkant van de lippen enigszins afbrokkelen dit is een klein minpuntje maar meer minpunten kan ik dan ook echt niet bedenken.

DSC06733.JPG

Kortom vindt ik dit set super leuk en ook de prijs is super betaalbaar en dus perfect voor onder de kerstboom , wie maak je hier nu niet blij mee ?! Deze set en nog een aantal andere  sets zijn onderanderen te koop bij The Make-up spot & Boozyshop.

Marry X-Mas

Beautysecret

2 gedachten over “Sleek Matte Me Giftset”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s