Geen categorie

Rodial Pink Diamond Lifting Face Mask

DSC06553.JPG

Na een drukke werkweek vindt ik niets fijner dan even heerlijk te ontspannen en mijn huid ook te laten ontspannen. Er is dan ook niets fijner dan een lekker voedend en verzorgend masker te gebruiken. Dus toen ik de nieuwste maskers van Rodial binnen kreeg kon ik niet wachten om weer lekker te gaan testen voor jullie, en vandaag is hier dus de review.

Ten eerste heb ik een enorm zwak voor mooie verpakkingen, natuurlijk weet ik dat soms in zelfs de mooiste verpakkingen de meest minst fijne producten zitten maar gelukkig werd ik hierin deze keer niet teleurgesteld. De mensen die bekend zijn met Rodial die weten wat dit voor een mooi merk is, maar natuurlijk wil ik nog veel meer mensen introduceren met dit fantastische merk. Rodial is een heel mooi merk, de producten werken fantastisch en de luxe uitstraling vindt ik ook heel erg mooi en zeker een pluspunt. Er zijn een aantal soorten maskers, je hebt bijvoorbeeld een masker in crème variant of bijvoorbeeld het soort masker wat ik vandaag test. Dit is een soort gaasje wat ‘gevuld’ is met het product zelf, dus wanneer je het gaasje op de huid legt trekt het product langzaam uit het gaasje en trekt het in de huid dit is ook de meest hygiënische variant aangezien je niet elke keer met je vingers/kwast in een pot met product moet maar na gebruik gooi je het gaasje gewoon weg. Zoals de naam van het masker al zegt is het een masker met diamant poeder, dit zorgt er voor dat de huid nog meer straalt zonder vet te zijn of te lijken. Ook werkt het masker liftend en het is dus tevens ideaal voor de wat oudere dames onder ons, natuurlijk is het niet zo dat je het masker niet kunt gebruiken als je het liftende effect nog helemaal niet nodig hebt want de diamant poeder is goed voor elke huid jong en oud .

SONY DSC

In de verpakking zitten acht zakjes met daarin het masker, je scheurt voor gebruik het zakje voorzichtig open en op deze manier kun je het masker makkelijk uit het zakje halen en aanbrengen. Ook de zakjes zien er uit als pareltjes, het liefelijke poeder roze met de zilveren details vindt ik heel erg leuk en ook wederom een luxe uitstraling geven ! Dan gaan we het hebben over het gebruik, voor gebruik is het belangrijk dat de huid goed gereinigd is en dat er geen make-up meer te vinden is. Wanneer je dit gedaan hebt is het belangrijk de huid goed droog te deppen, zodra dit klaar is kun je het masker aanbrengen en lichtelijk aandrukken met de vingers. Vervolgens laat je het masker 20-30 minuten zitten en verwijder je het masker vanaf de kin naar boven. Je kunt eventueel de residu zacht in de huid masseren, even voor de duidelijkheid de residu is het product wat van het masker af komt.

Zoals ik al eerder aangaf zitten er acht maskers in een verpakking en dus kun je het masker meerdere malen gebruiken, ik raad het dan ook niet aan om het masker bijvoorbeeld elke week te gebruiken maar het echt zo nu en dan als oppepper voor de huid te gebruiken. Het Pink Diamond Lifting Face Mask is vanaf half november exclusief online verkrijgbaar bij Ici paris XL.Voor het doosje met hierin acht maskers betaal je 90,- een aardig bedrag maar dit is het dan ook zeer zeker waard en om het geld zou ik ze zeker niet laten liggen !

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s