Geen categorie

Aussie Daily Clean Collectie

SONY DSC

Er is niets zo belangrijk als schoon haar, niet alleen zodat het er niet vet uitziet maar wist je dat vet haar er voor zorgt dat je haar tot 60% sneller afbreekt ! Ik denk dat het wel voor iedere dame onder ons herkenbaar is, wanneer je niets vermoedend je haar staat te borstelen en dat je binnen no-time allemaal losse haren in je handen hebt en op je schouders hebt liggen super vervelend ! Iedereen kent het je bent druk hebt vele verplichtingen en toch wil je ook zo nu en dan nog eens iets leuks ondernemen zonder dat je je hoeft te schamen voor een vette bos haar, en sinds kort heeft Aussie de perfecte oplossing voor dit probleem namelijk drie producten waarmee je ervoor kunt zorgen dat je het wassen van je haar een aantal dagen kunt rekken deze drie producten in combinatie zorgen ervoor dat je het wassen van je haar tot één a twee dagen kunt uitstellen zonder over straat te gaan met mega vet haar . Ik heb het over de volgende nieuwe lijn van Aussie de Daily Clean collectie, deze collectie bestaat uit drie producten een Shampoo , Conditioner & Dry Shampoo. Wanneer je deze drie producten in combinatie met elkaar kunt gebruikt is het mogelijk om je haar om de 3à4 dagen te wassen in plaats van om de dag. Ideaal voor wanneer je niet de tijd hebt om je haar om de dag te wassen maar ook niet over straat wilt met vet haar.

DSC06689.JPG

Ik ben twee maanden geleden begonnen met testen en sinds dien ben ik echt om ! De producten zijn zo enorm fijn. De werking is heel goed en de geur is ook erg lekker, totaal anders dan de shampoo die ik gebruikte maar na een aantal keer wassen was ik eraan gewend ! De Shampoo reinigt heel grondig en tot in de kern van het haar. Wanneer het haar droog is na het wassen heeft het haar een mooie natuurlijke glans. Ook zorgt de conditioner er voor dat de glans nog optimaler wordt en je haar super zacht wordt. Wat mij ook enorm opvalt aan deze collectie is dat het haar mega volumineus oogt en ook daadwerkelijk is. Het is na het wassen bijna zonde om je haar vast te doen of om te krullen ! Dan hebben we nog de Dry Shampoo, sinds een aantal jaren is droog shampoo een nieuwe hype handig voor wanneer je vies haar hebt en je geen zin hebt om je haar te wassen maar natuurlijk is het niet de bedoeling om dit dagelijks te gebruiken en om je haar bijvoorbeeld 2 weken niet te kunnen wassen het is natuurlijk puur en alleen om je haar zo nu en dan iets te rekken ! Ook kun je het gebruiken als een soort volume poeder maar ik zal het zeker niet regelmatig te gaan gebruiken omdat het dan juist weer heel erg slecht voor het haar is.

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Ik ben echt super enthousiast over de nieuwe lijn van Aussie ! Ik vindt het heel verrassend dat deze producten zo goed werken voor een relatief gezien goede prijs, de producten zijn te koop bij onder andere Kruidvat & Etos .

Beautysecret

6 gedachten over “Aussie Daily Clean Collectie”

  1. Leuke winactie! Aangezien ik elke keer weer een gevecht heb met mijn haar omdat het zo snel vet wordt is dit product misschien dé oplossing!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s