Geen categorie

3x L’oreal Lippies

DSC06247.JPG

Wie kent l’oreal niet, het is een van de meest bekende drogisterij merken en het heeft prima producten voor een goede prijs. Wie l’oreal kent weet ook de enorme keuze aan lip-producten, vandaag heb ik voor jullie 3 verschillende lip-producten van l’oreal en ik ga testen welk ik het prettigste vindt !

DSC06249.JPG

Ik ontving allerlei verschillende lip-producten en koos deze drie om te gebruiken in dit artikel ;

♥ Maybeline super stay 24 color in de kleur Burgundy

♥ Maybeline Vivid Matte Liquid in de kleur 15 Electric Pink

♥ L’oreal sexy balm in de kleur such a Babe

SONY DSCSONY DSC

Als eerste de Maybeline super stay 24 color dit is een ‘lipgloss’ die mat opdroogt waarna je er met een doorzichtige ‘coat’ overheen gaat zodat het product nog langer blijft zitten. Ik ontving hem in de kleur Burgundy, een hele donkere bruine kleur die echt enorm opvalt. Bij het aanbrengen merkte ik al snel dat het geen product voor mij is , ik vindt het totaal niet prettig werken aangezien de applicator heel buigbaar is schiet je al snel over je lippen heen en aangezien de kleur zo donker is is dit heel moeilijk te corrigeren ! Natuurlijk zijn er nog veel meer kleuren van dit product en ik vermoed dat deze een stuk prettiger zullen werken als ze niet zo heel donker zijn…… Dan is het allemaal iets makkelijker te corrigeren zonder dat je donkere vegen boven je lippen heb zitten. Dan de kwaliteit van het product, die is wel super ! Het product droogt snel op en blijft enorm lang zitten dat is dan weer een pluspunt .

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Dan gaan we naar de Maybeline Vivid Matte Liquid in de kleur 15 electric pink, wederom een hele donkere kleur waarvan ik nu al weet dat ik hem niet vaak ga dragen helaas ! Het product zelf werkt wel prettig, brengt makkelijk aan en zit binnen no time als een huis. Als je mazel heb en het er na een paar uur nog op zit moet je het er ook echt afboenen met make-up remover. Dus de kwaliteit is echt enorm goed alleen is het helaas weer de kleur, maar voor de kwaliteit zou ik zeker lichtere kleuren inslaan !

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

En als laatste gaan we naar de L’oreal Sexy Balm in de kleur Such A Babe, het product spreekt mij gelijk enorm aan ! Aangezien het mij doet denken aan de Chubby sticks van clinique waar ik enorm fan van ben belooft dit veel goeds . Toen ik het product voor de eerste keer testte was ik al enorm enthousiast, ik was in het begin lichtelijk teleurgesteld over de rode kleur maar toen ik het aanbracht viel dit echt reuze mee. Het doet mij inderdaad denken aan de chubby sticks van clinique, het product is ongeveer net zo fijn ! Het brengt makkelijk aan , het geeft een super leuke finish en blijft lang zitten, dit is echt een enorme favoriet van mij en ik denk dat dat ook nog wel lang zo gaat blijven.

DSC06248.JPG

Mijn favoriet is de Sexy Balm, deze vindt ik echt heel fijn werken ! De anderen twee producten zijn van kwaliteit super alleen de kleuren vindt ik echt minder. Je kunt alle drie de producten kopen bij onderanderen Kruidvat & Etos.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s