Geen categorie

Rimmel Kate Moss Anniversary Lipsticks

DSC06231.JPG

Zoals velen van jullie zullen weten heeft Kate Moss al een vrij lange periode een samenwerking met Rimmel Londen , dit jaar is deze samenwerking alweer 15 jaar van kracht en dus is er uiteraard in samenwerking met Kate een Jubileum collectie gelanceerd met daarin zes lipsticks in drie nude tinten en in drie rood tinten en daarbij vier kleuren gel nagellak met wederom twee nude tinten en twee rood tinten . Ik review vandaag twee lipsticks uit de nude collectie in de kleuren;

♥ Rock n’ Roll Nude

♥ My Nude

SONY DSC

Laten we maar eens beginnen bij de huls want deze is natuurlijk wel super leuk , er is duidelijk goed gedacht aan de rosé gouden hype op dit moment heel leuk ! Ook voelt de huls lekker stevig aan en kan hij tegen een stootje, dit is echt een pluspunt want ik vindt de budget lipsticks van merken als essence en catrice al heel snel goedkoop aanvoelen en ogen.

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

♥ Rock N’ Roll Nude

De eerste lipstick is Rock N’ Roll Nude een mooie warme nude kleur met een vleugje roze bij zich, De lipstick brengt erg fijn aan en is lekker romig waardoor de lipstick als het ware over je lippen glijd dit vindt ik persoonlijk erg prettig aangezien je erg precies kunt werken met de lipstick omdat hij niet zo stug aanbrengt ! Dan de kleur, ik vindt de kleur mooi al is hij niet 100% nude maar er zit toch best wel wat roze door de lipstick maar dat zorgt er ook voor dat hij erg fris oogt en dus afmaakt. Wat mij betreft is dit een geslaagde kleur !

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

♥ My Nude

En dan gaan we naar het volgende pareltje My Nude, en deze vindt ik nog mooier dan de vorige omdat deze lipstick een bruine ondertoon heeft en dit vindt ik persoonlijk bij mij mooier staan aangezien ik donkerbruin haar heb en best wel een lekker kleurtje heb het hele jaar door ik heb de mazel dat ik vrij veel pigment heb en de zon echt kleurt als een malle bij mij. Deze lipstick is ook een stuk koeler wat bij mij dus mooier staat, dit is ook mijn persoonlijk favoriet. Ook deze lipstick is heerlijk romig en glijd over je lippen, je kunt  het makkelijk aanbrengen en precies werken !

SONY DSC

Ik vindt beide lipsticks erg prettig werken en ook de kleuren vindt ik leuk ! De lipsticks liggen al in de winkels en zijn te koop voor 10,99.

Beautysecret

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s