Beauty

Make-up Studio Green Embrace Collectie

DSC06174.JPG

De afgelopen maanden merk ik dat de ‘grotere’ merken steeds meer met elkaar gaan concurreren zo ook Mac en Make-up studio. Mac is natuurlijk mega bekend en make-up studio groeit hier ook enorm in, de producten gaan steeds meer op mac lijken en dan voornamelijk in de kwaliteit. De lipsticks blijven steeds langer zitten en de kleuren worden nog mooier en intenser ! Make-up Studio komt deze winter dan ook uit met een prachtige collectie met daarin zes prachtige producten, de Green Embrace Fall ’16/17′ make-up collectie. Een hele toffe collectie met hier in zes producten die stuk voor stuk enorm mooi zijn, en wat helemaal super fijn is is dat de producten ook nog eens betaalbaar zijn ! De collectie bestaat uit de volgende zes producten ;

♥  Nude Silhouette Lipstick 15,90

♥  Edgy Nude Lipstick 15,90

♥  Green Companions Ogenschaduw 13,90

♥  Green Forest Oogpotlood 14,90

♥  Champagne Halo Highlighter 24,90

♥  Black Shadow Nagellak 12,90

Het zijn stuk voor stuk pareltjes maar ik neem er vandaag drie met jullie door . Ik ga vandaag de volgende drie producten reviewen , Nude Silhouette Lipstick , Green Companions Ogenschaduw en de Champagne Halo Highlighter .

SONY DSC

 

Laten we beginnen met het ogenschaduw duo Green Companions , een super gaaf duo van twee kleuren groen. Ik ben bijna altijd wel goed te spreken over de ogenschaduw van make-up studio, dit omdat het pigment echt top is en de ogenschaduw niet zo korrelig is en dus is het niet het geval wanneer je de ogenschaduw aanbrengt dat de helft onder je ogen ligt in plaats van op je ooglid ! En dit is wederom weer hetzelfde met deze twee kleuren, als ik heel eerlijk ben vindt ik het ook heel gewaagd van make-up studio om groenen kleuren uit te brengen aangezien dit toch niet echt een standaard kleur is. Maar de kleuren zijn echt super gaaf en heel leuk te verwerken in een ooglook, persoonlijk zou ik de kleuren wel apart gebruiken en niet samen. Ik kan de ogenschaduw zeker aanraden en wanneer je hem ziet liggen zou ik de kleuren ook zeker eens bekijken.

DSC06189.JPG

Dan gaan we verder met de lipstick Nude Silhouette, wauw dit is echt een prachtige kleur ! De naam zegt het al maar het is echt een super mooie nude kleur, de lipstick brengt onwijs prettig aan hij glijd over de lippen echt heel prettig. En hij blijft echt heel lang zitten, al overleeft hij helaas geen maaltijd maar dat is geen man over boord want dan zorg je gewoon dat je hem na het eten even kunt bijwerken. De kleur is echt een typische nude kleur die niet heel erg opvalt maar toch zorgt voor een subtiel kleurtje ! Als het gaat over lipsticks ben ik altijd onwijs kritisch en wijk ik niet snel af van mijn mac lipsticks maar deze is echt heel fijn en krijgt zeker een plekje in mijn stash !

DSC06201.JPG

DSC06204.JPG

DSC06211.JPG

En dan gaan we alweer naar het laatste product maar zeker niet het onbelangrijkste namelijk de Champagne Halo Highlighter. Sinds enige tijd is highlighter niet meer weg te denken uit een make-up stash. En natuurlijk kunnen merken niet achterblijven met het uitbrengen van highlighters en dus komt ook make-up studio met een nieuwe genaamd Champagne Halo een waanzinnig mooie gouden/koper kleur met een glans van hier tot Tokyo. Het pigment is super goed en de highlite blijft lang en goed op zijn plek zitten. En wederom raad ik dit product enorm aan, en hoe kan het ook anders dit is een enorme concurrent van mac soft & gentle maar dan een stuk betaalbaarder je kunt hem namelijk voor 24,90 halen bij onderanderen Pour Vous parfumerieën en bij de filialen van Make-up studio.

DSC06180.JPG

DSC06182.JPG

Beautysecret

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s