Huidverzorging

Lancaster 365 Skin Repair Serum & Detoxing Foam

DSC06137.JPG

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik enorm groot fan van Lancaster zeker als het gaat om verzorging. Lancaster is onlangs uitgekomen met drie prachtige nieuwe producten waarvan ik er twee ontving om te reviewen. De 365 lijn is een waanzinnige lijn met hele mooie producten die je zowel in de zomer als in de winter gebruiken kunt en dat is natuurlijk een enorm voordeel want zo hoef je niet om het kwartaal nieuwe huidverzorging te kopen ! De ‘slogan’ van deze collectie binnen de 365 lijn is dan ook ‘365 kansen om met een stralende huid wakker te worden’. Dit geeft dus ook al aan dat de producten zijn voor ’s avonds en ’s nachts, de lijn bestaat uit drie nieuwe producten dat zijn de volgende producten

♥ 365 Skin Repair Night Gentle Peel Detoxing Foam 45,-

♥ 365 Skin Repair Serum 30 ML 74,-  50 ML 98,-

♥ 365 Skin Repair Night Cream 80,-

 

SONY DSC

DSC06155.JPG

Laten we beginnen bij de eerste stap van het reinigen van het gezicht. Uiteraard is het de bedoeling om na een lange dag je make-up goed te verwijderen, buiten dat dit heerlijk fris voelt voor jezelf is het ook nog eens heel belangrijk om bijvoorbeeld puisjes en mee-eters te voorkomen vooral op de jongere huid. Masseer het schuim zorgvuldig over de huid . Laat het 30 seconden inwerken en spoel het dan zorgvuldig af met lauwwarm water. Wat echt heel fijn is aan dit product is de pomp die zorgt voor de dosering van de mousse en dat doet hij toch ook wel echt heel goed ! Wanneer je pompt kun je heel makkelijk bepalen hoeveel je nodig hebt om je gezicht te reinigen, het is natuurlijk handig om dit af te stemmen met de hoeveelheid make-up dat je die dag gedragen hebt.

SONY DSCSONY DSC

Dan gaan we over naar stap twee waarvan ik weet dat heel veel mensen deze stap overslaan omdat het zogenaamd ‘niet belangrijk’ is want tja we duiken toch echt liever 2 minuten eerder ons bed in met ontwikkelende oneffenheden en beginnende rimpels dan dat we eventjes twee minuten uittrekken om een serum aan te brengen. Je moet namelijk maar drie druppeltjes gebruiken voor een optimaal resultaat, je zult merken dat wanneer je dit product niet gebruikt het zo een groot verschil is met wanneer je het wel gebruiken gaat. De huid word een stuk rustiger en beter gehydrateerd dan wanneer je geen serum gebruikt, echt heel belangrijk en het doet zo veel meer voor de huid dan iedereen denkt dus ik raad je echt aan om dit serum of een serum evenals dit van Lancaster aan te schaffen ! Het product werkt echt super zuinig aangezien je maar drie druppeltjes nodig hebt en het alleen ’s avonds gebruikt.

SONY DSC

Ik ben echt heel erg tevreden met de nieuwe producten van Lancaster en ik merk ook echt heel veel verschil aan mijn huid ! M’n huid is echt een heel stuk rustiger en de oneffenheden zijn ook echt een stuk minder geworden. De producten zijn redelijk aan de prijs maar dit weerhoud mij er zeker niet van om deze producten opnieuw te gaan kopen wanneer ze op zijn want de producten zijn echt enorm prettig ! Je kunt de producten vinden bij onderanderen Douglas & Pour Vous Parfumerieën.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s