Geen categorie

Tangle Teezer Compact Styler Lulu Guiness

SONY DSC

De Tangle Teezer is een revolutionaire haarborstel die ideaal is voor ieder haartype. De borstel glijdt makkelijk door nat, beschadigd en gekleurd haar zonder dat het de haren lostrekt of gespleten haarpunten veroorzaakt. Of de borstel nou na het wassen van het haar wordt gebruikt of tijdens het föhnen van het haar voor extra volume, de Tangle Teezer klaart de klus. De Tangle Teezer is er in allerlei verschillende kleuren en voor verschillende haartypen. Van kort, stijl en blond haar tot dik en gekruld. De Tangle Teezer is voor iedereen! En tja wie kent de borstels ook niet ongeveer ieder meisje/ vrouw heeft er wel een in haar bezit, een absolute must die je niet aan je neus voorbij wil laten gaan. Tangle Teezer komt dan ook uit met drie limited edities die ontworpen zijn door de twee top ontwerpers namelijk ; Lulu Guiness & Markus Lupfer deze ontwerpers staan bekend om hun aparte smaak en daarom matchen ze ideaal bij Tangle Teezer.

SONY DSCSONY DSC

Wat echt super is aan deze borstels is dat ze heel klein zijn en dus makkelijk in je handtas mee te nemen zijn . Ook het design is super leuk, zoals je kunt zien op de foto’s heeft Lulu Guiness er voor gekozen om zijn rode lipstick trend door te voeren op de borstel er staan namelijk allemaal lipsticks op de borstel hoe leuk is dat !

DSC06059.JPG

Zoals je kunt zien is de borstel heel compact en dus makkelijk om mee te nemen ! De borstels zijn te koop voor 15,95 bij onderanderen bol.com & Mode musthaves . De borstels zijn dus maar een een bepaalde tijd te koop en ik vermoed dat ze vaak uitverkocht gaan zijn, dus als je de kans krijgt om er een te bemachtigen zou ik zeggen kopen !

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s