Geuren

Hugo Boss The Secent For Her

SONY DSC

Eerst was er BOSS THE SCENT, de eau-de-toilette voor mannen, een boeiende kijk op het begrip verleiding vanuit mannelijk perspectief. Nu heeft het modehuis onder de creatieve leiding van Jason Wu, Artistic Director van BOSS Womenswear, de BOSS vrouw gestalte gegeven in het krachtige en tegelijkertijd uniek vrouwelijk BOSS THE SCENT for Her. Wu’s benadering van BOSS Womenswear blijkt uit de inspiratie die hij putte uit de iconische BOSS manchetknoop: in dat concept worden met een simpele handbeweging de mannelijke en vrouwelijke wereld probleemloos samengevoegd.

SONY DSC

“Er gaat iets ongelooflijk krachtigs en verleidelijks uit van een vrouw die zich kleedt in mannelijke maatkleding die haar alleen nog maar vrouwelijker maak”, aldus Jason Wu. “Dat is het idee achter dit parfum, dat de macht en kracht van de mannelijke geur heeft, maar tevens een vrouwelijke finesse. Het is een spel van gelijken, man versus vrouw, beiden met hun eigen inbreng.”

Naast de verschillende geuren Ma Vie heeft Boss sinds kort ook een nieuwe geur The Secent for her, toen ik de geur binnenkreeg vond ik het er al erg veelbelovend uitzien. De mooie glazen flacon met de vrij grafische dop geeft mij een onwijs gevoel van luxe. Op het gebied van geuren ben ik nogal een pietje precies, ik heb het absoluut niet op hele zware geuren en vooral zoete geuren maak je mij absoluut niet blij mee. Deze geur is dan ook vrij bloemig maar tegelijkertijd toch ook wel heel sensueel en heel luchtig, waar ik onwijs blij mee ben !

SONY DSC

Zoals ik al eerder aangaf vindt ik de flacon met de grafische dop erg mooi en luxe ogen, tevens is het weer eens iets anders dan alle standaard doppen en dus heeft boss lekker out of the box gedacht. Fijn ! eindelijk eens een merk wat het voortouw neemt.  Behalve de vormgeving is de geur ook nog eens erg lekker ! Dan de omschrijving van de geur, ik ben hier zelf nooit zo heel goed in. Dit is hoe Hugo Boss de geur zelf omschrijft : De geur
Met een onweerstaanbaar krachtige combinatie van ingrediënten ademt BOSS THE SCENT for Her een sublieme vrouwelijke elegantie en verleidelijkheid. Met toenemende intensiteit wordt het verhaal verteld, van aantrekking tot verleiding en ten slotte verslaving.
Aantrekkingskracht: Honingachtige topnoten van perzik en fresia ontmoeten elkaar in een opzienbarende combinatie die zich op elegante en delicate wijze ontfermt over beide protagonisten – een combinatie die hem aanzet om meer te willen ontdekken.
Verleiding: Als ze dichter bij elkaar komen, ontplooien zich warme en geraffineerde hartnoten van de oosterse osmanthus – maar ook de verborgen kracht ervan! De aanvankelijk lichte, delicate eigenschappen ontwikkelen zich tot bedwelmende passie. Dit is de katalysator achter de aangeboren verleidingskracht van de geur.
Verslaving: In de kraag gevat en niet in staat weerstand te bieden… Het parfum ontketent een onweerstaanbare, verslavende basisnoot die de zintuigen in een nog hogere alarmfase brengt. Intensiteit en mystiek. De onmiskenbare chemie tussen de vrouw die het parfum draagt en degene die ze verleidt. Beiden geven zich over aan de power van BOSS THE SCENT for Her.

SONY DSC

Ik vindt de geur echt heel erg lekker ! Hij blijft lang hangen en is niet al te zwaar. De geur is  te koop bij onderanderen douglas.nl & bij ici paris. Je kunt de geur verkrijgen in drie verschillende maten,

♥ 30 ML 62,-

♥ 50 ML 84,-

♥ 100 ML 121,-

Beauysecret

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s