Geen categorie

Chi Arc Automatic Roating Curler

SONY DSC

Elke dame heeft er wel een in de kast liggen, Een krultang natuurlijk ! Persoonlijk vindt ik het prachtig om met speciale gelegenheden mijn haar mooi te krullen en op te steken maar ik heb eigenlijk nooit zo veel zin om een uur te besteden om mijn haar te krullen en dat het vervolgens na een uurtje weer helemaal is uitgezakt is en dat we dus weer terug bij af zijn en op nieuw kunnen beginnen hartstikke zonde van de tijd en daarom vindt ik het onwijs belangrijk dat ik een goede krultang in mijn bezit heb die het goed doet , mooi krullen maakt en een beetje fijn werkt ! Natuurlijk bestaan er tientallen soorten krultangen en dus is het nogal een project om de passende krultang te vinden voor jouw type haar en een krultang die aan alle criteria voldoet die je voor jezelf gesteld heb.

DSC05989.JPG

Ongeveer een jaar geleden schafde ik een Jose Eber krultang aan die mij in de eerste instantie ideaal leek maar toen ik het product vaker ging gebruiken viel dat toch best wel tegen…. Op deze tang zit namelijk geen klem dat je haar vasthoud maar je moet je haar zelf vasthouden gedurende een aantal seconden, Dat is in de eerste instantie geen probleem maar wel wanneer je met je ‘verkeerde’ hand de andere kant van je haar moet gaan krullen super onhandig aangezien je ook nog eens te maken heb met een stang die meer dan 200 graden is en ik zit persoonlijk niet te wachten op brandwonden dus dit was nog een hele opgave ! Inmiddels ben ik volledig gewend aan de tang van Jose Eber en kan ik er hartstikke goed mee werken en de krullen zijn prachtig en voldoen zeker aan alle criteria die ik gesteld had aan een krultang. Maar toen ik een aantal maanden geleden deze krultang van Chi kreeg opgestuurd was ik wel echt heel erg benieuwd want ja een automatisch draaiende krultang hoe werkt dit nu eigenlijk ?! Verbrand je je niet super snel en wordt je haar niet in de knoop gedraaid ?

SONY DSC

Ik kreeg de Limited Editie opgestuurd van de Chi Arc Automatic Roating Curler, De standaard versie is namelijk rood en de Limited editie is jawel Roze hoe gaaf is dat een knal roze krultang die ook nog eens automatisch werkt. Wanneer ik de stekker in het stopcontact stak viel het mij al op dat de tang echt razendsnel (20 sec) is opgewarmd naar een temperatuur van 210 graden. Ik vindt dat echt heel handig want je hoeft dus niet eerst een aantal minuten te wachten voor dat de tang op temperatuur is en dat scheelt alweer tijd !

DSC05987.JPG

Het ziet er allemaal heel ingewikkeld uit maar in werkelijkheid gaat het juist allemaal super makkelijk, Hoe begin je met krullen en maak je de perfecte krul ? Ik leg het hieronder stap voor stap aan jullie uit.

♥ Verdeel je haar in een aantal lagen zodat je laag voor laag kunt gaan krullen

♥ Begin achteraan het deel van je haar zodat je naar voren kunt werken en houdt de krultang altijd achter je hoofd langs zo is de kans op verbranden kleiner !

♥ Pak een klein plukje en pak dit met de klem op de krultang

♥ Vervolgens druk je op het knopje met het pijltje de gewenste kant op dus wil je de krul naar binnen of naar buiten ?

♥ Heb je dit gedaan dan houdt je de tang er ongeveer tien seconden in

♥ Na deze tien seconde druk je op het bovenste knopje zo draait de tang vanzelf van je haar af, Vervolgens open je de klem en voilà dan heb je de perfecte krul .

Als je al deze stappen doorlopen hebt is je Coop met krullen klaar, Persoonlijk ga ik altijd nog lichtjes met een kam door mijn haar om de krullen iets natuurlijker te maken !

DSC05983.JPG

Dan gaan we naar de eindconclusie, Ik vindt de tang oprecht heel erg fijn. Je kunt binnen tien minuten een prachtig kapsel creëren en de krullen blijven mega lang zitten ! Helaas hangt er natuurlijk ook wel weer een prijskaartje aan de tang, Voor 152,10 bestellen op de site van Haarshop . Persoonlijk vindt ik de tang zijn geld meer en meer dan waard, Hij doet wat er word beloofd en het resultaat is super ! Neem dus echt een kijkje op de site van Haarshop want ze verkopen natuurlijk niet alleen deze fantastische tang maar nog veel meer mooie producten voor het haar ! De krultang is hier te bestellen .

Beautysecret

 

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf/merk

haarshopwebshop_logo_rgb.jpg

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s