Geen categorie

Remington Pro Luxe Haardroger

SONY DSC

Als je mij vraagt ben je groot van van Remington was/is mijn antwoord nee, Tot ik voorgesteld werd aan dit product. Een product wat vrijwel onmisbaar is in ongeveer ieder leven van een vrouw, Ja ik heb het over een Föhn. Je kent het wel de struggle, Je heb lang haar moet snel weg maar toch wil je niet met die handdoek look aankomen op je afspraak dus daarom hebben we de uitvinding van de eeuw; de Föhn. Een heel vreemd apparaat waar jawel warme lucht uitkomt zodat je haar snel en gemakkelijk droog word, Ideaal dus want op deze manier hoef je niet meer met nat druppelend haar in je nek de deur uit. Tien minuutjes die föhn op je haar en het is gewoon droog perfect ! Onlangs komt Remington uit met een jawel ‘Pro Luxe ‘ lijn , Dat beloofd dus veel goeds voor een vrij betaalbaar merk!

DSC05965.JPG

Dit is hem dan, De Pro Luxe haardroger. Mijn eerste indruk is goed, Ik vind de uitstraling goed en het heeft inderdaad enige luxe. Mijn eerste minpuntje is dan wel dat wanneer je er met karton van de doos langs gaat dat er gelijk een streep op zit die er ook niet meer af gaat ! Opletten met uitpakken dus. Verder ziet hij er echt tot nu toe goed uit, Positief dus !

SONY DSC

Dan gaan we over naar alle droog standen die de föhn aanbied, Totaal heeft de föhn acht mogelijkheden om je haar mee te drogen. Dit kan natuurlijk heel snel maar het kan ook heel geleidelijk, Je kunt zowel drogen met warme lucht als met koude lucht mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar warm drogen dat gaat ook het snelste wanneer je hem op de hoogste stand zet qua lucht blazen zie de bovenstaande foto. De föhn is heel krachtig qua blazen en dus droogt het haar erg snel en ook best wel mooi. Er zitten dan ook drie opzet stukken bij de föhn waarmee je het haar op een bepaalde manier kunt stylen je kunt er voor zorgen dat je een bepaalde slag in het haar krijgt maar er zijn ook twee opzet stukken die er voor zorgen dat je het haar makkelijker met een krulborstel in model kunt brengen ! Als ik heel eerlijk ben vindt ik het prachtig dat deze opzet stukken erbij zitten maar tijdens het föhnen worden ze echt kokend heet en dus raad ik je aan deze ook vooral niet aan te raken want dan kun je gelijk door met brandwonden naar de eerste hulp.

DSC05962.JPG

Hier zie je de drie opzet stukken ! super handig dus maar kijk echt goed uit hoe je ze er na het föhnen afhaalt.

SONY DSC

DSC05976.JPG

SONY DSC

Dan is het tijd voor de eindconclusie, Ik ben tegen mijn verwachtingen in echt heel positief over de föhn ! Hij doet wat hij beloofd, Werkt snel en goed. En de luxe titel is het dan ook zeker waard, De föhn kost 59,95 dat vindt ik een prima prijs voor een goede föhn het is het geld zeker waard en je heb ook nog eens zes jaar garantie . Je kunt de föhn en alle andere styling tools bestellen op de website van Remington.

Beautysecret

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s