Beauty, Geen categorie

Anastasia BeverlyHills Glowkit Sun Dipped

SONY DSC

De afgelopen paar maanden verrast Anastasia mij keer op keer weer, dit begon met het uitbrengen van de twee glowkits in ‘That Glow’ & ‘Gleam’ ik was en ben razend enthousiast over deze twee pareltjes maar toen ik een aantal dagen geleden dit pakketje ontving kon ik mijn geluk niet op. Hoe alwel ik wist dat er een derde en zelf vierde en vijfde glowkits zijn toegevoegd aan het assortiment was ik toch wel heel blij dat ik deze mag gaan reviewen voor jullie.

SONY DSC

 

SONY DSC

Sinds ongeveer een jaar is highlighter niet meer weg te denken uit de dagelijkse make-up looks, Maar waar is die highliter nu eigenlijk voor ?! Om jezelf als een discobal over straat te laten gaan ? Nee natuurlijk niet, ook highliter heeft zoals alle make-up een bepaalde functie waardoor je optisch nog mooier moet gaan lijken. Highlighter is bedoeld om op de ‘mooie’ plekken van je gezicht aan te brengen zodat deze plekken nog duidelijker zichtbaar zijn in je gezicht. De wel meest bekende plaats om highliter aan te brengen is denk ik wel de jukbeenderen, Onder het oog zit een beender het jukbeen dus. Ook zonder highliter is dit bot een heel mooi onderdeel van het gezicht maar het is natuurlijk al helemaal mooi als je het jukbeen nog mooier en duidelijker kunt maken door een (klein) beetje highliter. Natuurlijk grijpen de bekende en minder bekenden merken dan gelijk hun kans en inmiddels kun je in ongeveer wel elke make-up stash wel een highlighter vinden of het nu een highliter is van een paar euro of vijftig euro horen eigenlijk allemaal wel een beetje hetzelfde te doen, of ze dit ook doen is natuurlijk een tweede 😉 Maar laten we nu maar eens gaan beginnen het geen waar dit hele artikel om draait namelijk de Glowkit.

SONY DSC

Inmiddels kent iedereen Anastasia wel een beetje, hoogst waarschijnlijk komt dit door de waanzinnige wenkbrauw producten die ze in de loop van de jaren op de markt gebracht hebben. Maar sinds kort zijn er dus ook waanzinnige kwartetjes met highliter te koop de Glowkit. Hierin vind je vier prachtige highlight kleuren van hele koele highliters tot onwijs warme kleuren, Heel veel variatie dus en dat is wel fijn. In deze kit zitten vier prachtige kleuren van boven naar beneden; Bronzed , Summer , Tourmaline & Moonstone.

Als eerste beginnen we met Bronzed, Een waanzinnig mooie kleur die op het eerste gezicht mega donker lijkt maar dat valt wanneer je hem aanbrengt reuze mee. De naam zegt het al een hele mooie bronzen/koper achtige kleur met een waanzinnige glow, je moet wel goed opletten dat je met je penseel niet te vaak over het product gaat want dan krijg je toch al wel heel snel door de goede pigmentatie het discobal effect maar wanneer je er gewoon een keer goed over heen gaat krijg je een waanzinnige glow.

Dan gaan we naar Summer, een hele mooie gouden kleur die toch niet zo super cool lijkt als dat hij er op het eerste gezicht uitziet in de verpakking. De kleur is wederom heel erg goed gepigmenteerd en je moet dus wederom niet al te vaak over het product gaan maar het eind resultaat wauw. Hij knalt als een malle echt mega mooi.

Nummer drie is aan de beurt en ook dit is weer een hele mooie kleur die in de eerste instantie een beetje aubergine overkomt maar dat is hij totaal niet als je het toch hebt over een echte rosé gouden highlighter dan heb je het over Tourmaline. Wat een prachtige highlighter hij is vrij warm maar dat vindt ik persoonlijk heel erg mooi voor de mensen die eigenlijk altijd wel een mooie bruine kleur hebben van de zomerzon zoals ik, je krijgt een hele mooie gezonde glow echt heel erg mooi !

En dan als laatste maar zeker niet als onbelangrijkste Moonstone, en ook dit hoe kan het ook anders is dit een prachtige kleur deze is wel vrij koel en dus heel mooi voor de lichtere huid. Dit is een echte champagne kleur en te vergelijken met Champainpop van Becca maar deze overtreft wat mij betreft zelfs Champainpop ! Echt prachtig .

SONY DSC

En dan de eind conclusie, ik denk dat het al vrij duidelijk is maar wauw ! Ik ben echt heel erg onder de indruk van deze prachtige glowkit. De highlighters hebben gewoon alles wat een highlighter voor mij moet hebben en dat gebeurd verdomde weinig, dus ik ben echt enorm blij met deze glowkit en ik weet ook heel zeker dat deze heel lang een favoriet van mij gaat zijn en blijven ! Je kunt het pallet voor 49,95 bestellen bij Great Beautybar . En tja dan is wat mij betreft die 50 euro meer dan reel voor zo een mooi product ! Dus ik zou zeggen neem zeker een kijkje op de site want er worden uiteraard nog veel meer mooie producten verkocht.

 

Beautysecret

7 gedachten over “Anastasia BeverlyHills Glowkit Sun Dipped”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s