Geen categorie

MUA Bronzer & Highliter Sticks

SONY DSC

Sinds een aantal maanden is Makeup Academy ook te koop in Nederland en sinds dien ben ik er ook echt razend enthousiast over, En daarom kon ik het ook gewoon niet laten om deze pareltjes te gaan testen want wauw wat zijn dit een onwijs mooie producten ! Dus ook vandaag weer een review over deze twee sticks.

DSC05828.JPG

Als eerste de Light Illuminating Highliter Stick zo dat is een hele mond vol maar dan heb je ook wel wat ! De naam zegt het al een beetje het is dus gewoon een highliter maar dan in stick vorm, Eigenlijk super handig want op deze manier kan er niets gebeuren wanneer je highliter valt of iets dergelijks. De highliter is behoorlijk koel en te vergelijken met de compact highliter uit de undress your skin collectie die ik een aantal weekjes gelden reviewde. De highliter heeft een zilverachtige glow die perfect is voor naar een feestje of voor tijdens het stappen. De stick kost 5,99 en is te koop bij kruidvat.

SONY DSC

Dan de All Over Bronzing Stick, Persoonlijk vind ik hem voor All Over toch wel iets te heftig maar als bronzer en/of highliter vind ik hem echt reuze mooi ! De kleur is te omschrijven als een goud/koperachtige kleur die goed aanwezig is en wat mij betreft ook echt een highliter ! Maar natuurlijk is het voor iedereen persoonlijk hoe je een product het liefste gebruiken wilt maar ik zou hem dus als warme highliter gebruiken ! Ook de stick is te koop voor 5,99 bij kruidvat.

SONY DSC

Dan als laatste nog even een shot van de kleuren zelf kijk hoe super mooi ! Ik ben echt super tevreden over de sticks van MUA, En dit zijn dan ook zeker twee favorieten van mij dus die zullen best regelmatig gebruikt gaan worden !

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s