Geen categorie

Miss Sporty Insta Glow

DSC05927.JPG

De afgelopen maanden is miss sporty uitgekomen met vele nieuwe producten en uiteraard was ik ook daar weer mega benieuwd naar ! Dus vandaag heb ik voor jullie een review met drie nieuwe producten uit de Insta Glow collectie van Miss Sporty.

SONY DSC

Als eerste ontving ik de Insta Glow foundation, De naam zegt het al een beetje maar het product beloofd een zowaar gefotoshopt flawless effect te geven persoonlijk vind ik dit erg veel belovend klinken dus ik verwachtte best veel van dit product ! Ik kreeg van alle drie de kleuren de aller lichtste kleur namelijk ; 001 Ivory. Ik moet zeggen dat ik het echt super positief vind dat Miss Sporty uitgekomen is met een super lichte kleur want meerder deel van de bevolking is super licht, Maar ik helaas niet dus deze kleur is echt veel te licht voor mij… Helaas. Maar ik heb hem natuurlijk wel even uit laten testen door iemand die wel een lichte huid heeft, Bij het aanbrengen met de vingers merkte we al snel dat de foundation snel de neiging heeft om vlekkerig te worden, Dus hebben we het ook nog eens geprobeerd met de beautyblender en dat werkte verrassend goed. Bij het gebruik van de beautyblender werd het beloofd flawless resultaat behaald ! Dus dit is een prima product voor 4,99, De foundation is in nog twee andere kleuren te koop bij Etos.

DSC05905.JPG

Dan gaan we verder met de bronzer die zoals je zit een glans bevat, Ik ben zelf meer van de matte bronzers anders word je al snel zo een ‘discobal’. Toen ik het product voor het eerst aanbracht deed het dus waar ik bang voor was het ‘discobal effect’ voor mij helaas een minpunt maar voor als je houdt van bronzer met een glinster zou ik hem je zeker aanraden, Het pigment is namelijk wel onwijs goed ik revieuwde  de kleur 002 Sunny Brunette  ! Je kunt de bronzer kopen voor 3,59 bij Etos.

SONY DSC

Dan gaan we verder met de Insta Glow blush, Ook de blush bevat een lichte glitter maar in de blush vindt ik dit wel leuk fris staan ! Dus hier is het zeker een pluspunt, In de eerste instantie lijkt de blush echt mega opvallend en ook echt super zwaar gepigmenteerd. Maar eigenlijk valt dit allemaal hartstikke mee, De blush is prima op te bouwen en geeft niet gelijk het ‘ik ben net klaar met sporten effect’ dat vind ik eigenlijk wel prima ! Ik reviewde de kleur 006 Shiny Coral dus eigenlijk zegt de naam het al het is een zachte koraal kleur. Ook de blush is voor 3,59 te koop bij Etos.

Ik ben blij verrast door Miss Sporty buiten de lichte kleur van de foundation ben ik erg te spreken over de nieuwe producten. Ik raad het dus zeker aan om eens langs het schap van Miss Sporty te gaan en de nieuwe producten te bewonderen !

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s