Geen categorie

Favorieten van de maand Augustus

Inmiddels zitten we alweer in September dus dacht ik dat het misschien wel leuk was om mijn ultieme favorieten van Augustus met jullie te delen ! De maand augustus zat vol met favorieten dit zijn tevens wel veel producten uit bestaande collecties en dus bijna geen producten uit nieuwe collecties, Uiteraard ben ik super fan van nieuwe producten uittesten en mijn mening daar over geven maar ik de zomermaanden komen er gewoon super weinig merken uit met nieuwe collecties vanaf eind september beginnen de persberichten van de merken met alle kerst en herfst collecties binnen te stromen dus vanaf dan kunnen jullie onwijs veel reviews van nieuwe producten en kerstcollecties verwachten ! Dus voor nu nog even geduld maar laten we snel verder gaan met mijn Favorieten van de maand Augustus !

image

♥ Kylie Lipkits

Laten we beginnen met ongeveer de meest bekende lip producten bij elke beautylover namelijk de Kylie Jenner Lipkits die sinds kort uitgebracht zijn door jawel de naam zegt het al Kylie Jenner, Ik ben echt razend enthousiast over deze lipkits de combinatie van de lipliner met de matte opdrogende ‘lipgloss’ vind ik echt super leuk ! Echte absolute favorieten van deze maand en volgens mij blijven ze dat ook nog wel even !

image

♥ Anastasia Glowkits

Ook deze producten zijn nog niet zo lang geleden gelanceerd maar zijn bij mij nu al mega favoriet ! Ik heb het over de Anastasia Glowkits dit zijn twee palletes met daarin 4 highliters van top kwaliteit die zorgen voor de perfecte glow op je gezicht ! Ze zijn aardig aan de prijs 50 piek per stuk maar dan heb je ook zeker weten 4 prachtige highliters. Ik kan nu al niet wachten tot wanneer de volgende uitkomen !

image

♥ Smashbox Photo Finish Primer Water

Dan gaan we het hebben over de producten van Smashbox een absolute musthave die ik sinds kort aan mijn stash toe heb gevoegd en oh wat ben ik hier blij mee ! dit product is handig voor van alles ik gebruik het persoonlijk om mijn make up te zetten en zo blijft het nog langer zitten zonder heel cake-achtig te ogen , Maar ik gebruik het ook om tijdens het warme weer als opfrisser als ik dus geen make up draag ! Het is wederom een best kostbaar product maar ik doe er wel echt onwijs lang mee ! Het kost 33,50 voor 116 ML maar het is de 33 euro meer dan waard !

image

♥  Chanel Chance Eau Tendre

Dit is toch echt wel de lekkerste parfum voor de zomer ! Ook is miss dior blooming bouquet onwijs favoriet bij mij maar deze geur van Chanel overtreft echt alles de heerlijke frisse zomerse bloemige geur vind ik echt perfect ! Ook voor dit product betaal je aardig wat maar je krijgt er ook echt zo super veel voor terug ! Deze geur blijft denk ik nog heel lang groot favoriet bij mij 😉

image

♥ L’oreal Extraordinary Clay

L’oreal kwam onlangs uit met een nieuwe lijn haarverzorgings producten die ik echt mega goed vind ! Ik ben super enthousiast over deze producten het masker is overigens nog niet te verkrijgen in Nederland maar de andere 3 producten wel. Wat mijn betreft is dit echt de klapper op het gebied van de haarlijn van l’oreal ik ben echt onwijs verrast door l’oreal en kan dit product aan iedereen aanraden !

image

♥ Ritual of Karma Limited editie

Afgelopen juni kwam Rituals uit met hun nieuwe zomer Limited editie en oh wat vind ik dit een lekkere lijn zeg ! Een lekkere frisse geur met in de body crème een subtiele shimmer heel erg leuk en ook dit kleine detail voegt toch weer iets speciaals toe aan deze collectie ! Ik zou zeggen wacht niet te lang met het aanschaffen van deze lijn want het is dus een éénmalige uitvoering dus op=op !

image

♥ The body shop Piñita Colada

Onlangs reviewde ik de nieuwste aanwinsten van The Bodyshop en sinds dien is dit echt een enorme favoriet, The bodyshop stelt mij eigenlijk nooit teleur met hun producten maar zeker deze lijn vind ik super leuk ! Ook deze collectie is eenmalig dus wacht niet te lang met het inslaan van deze producten 😉

image

♥ Buddha To Buddha ring ‘Ben’

En dan als laatste maar zeker niet als onbelangrijkste mijn nieuwe Buddha To Buddha ring, Wauw ik ben echt enorm blij met deze ring en vind het model echt super leuk ! Hij blijft super mooi en glimt prachtig . Je kan de ring aanschaffen op de site van wereldsieraden. Hier hebben ze uiteraard niet alleen maar deze ring maar ook veel meer andere modellen en armbanden van Buddha to Buddha.

Beautysecret

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s