Geen categorie

MUA Lip Switch Matte Shine-Duo

SONY DSC

Na het reviewen van de Velvet Matte Lip Lacquers van MUA was ik zo onwijs verrast door de kwaliteit van MUA en daarom test ik vandaag opnieuw drie lipproducten van MUA. Ik ontving drie nieuwe producten van MUA genaamd de Lip Switch Matte Shine-Duo’s, De drie kleuren die ik test zijn drie totaal andere tinten van klassiek rood tot baby roze. Het product sprak mij gelijk enorm aan door dat je het op meerdere manieren gebruiken kunt, Het is namelijk een lipgloss en Lipstick in een super handig dus !

DSC05781.JPG

Hier zien jullie de drie kleuren lipgloss van de drie combinaties, Hierbij de namen van alle drie de combinaties van boven naar beneden ;

♥ Pink Candy

♥ Crimson Ruby

♥ Hot Fuchsia

Dan gaan we verder naar de kwaliteit van de lipgloss, Ik ben zelf enorm fan van lipgloss vooral zomers als je lekker bruin bent deze combinatie vind ik echt super mooi een subtiele glans op je lippen maakt wat mijn betreft toch echt wel het verschil ! De lipgloss is super prettig het is niet onprettig plakkerig de gloss word mooi egaal en geleidelijk verdeeld over de lippen en blijft goed lang zitten en ook de kleuren zijn erg goed gepigmenteerd waardoor je heel goed kunt opbouwen naar de perfecte kleur die jij mooi vindt.

SONY DSC

Hier zien jullie de swatches van de drie kleuren gloss, Zoals je kunt zien zijn het drie subtiele kleuren. Bij de rode kleur zit een doorzichtige lipgloss die je gebruiken kunt om de rode lipstick een mooie glans te geven. De andere twee kleuren zijn zoals je kunt zien gewoon gepigmenteerd, Je kan deze twee kleuren dus zowel gebruiken met de lipstick en zonder de lipstick en dus alleen als gloss. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de bovenste en dus tevens de lichtste kleur, Ik vind het een onwijs leuke kleur die niet te opvallend is maar toch een leuk speels effect heeft.

SONY DSC

Dan gaan we over naar de lipsticks, Toen ik de lipsticks uit de huls haalde vond ik ze er al veel belovend uit zien en dus was mijn verwachting wederom weer erg groot. Ik gebruik eigenlijk altijd de lipsticks van mac, Deze vindt ik gewoon enorm prettig en de kwaliteit is ook super en tja ze kosten dan wel 19,50 maar ik vind het ze ook meer dan waard ! Dus het is nooit verkeerd om eens een ander lipstick te proberen en dat deed ik dus ! Mijn eerste indruk van de lipsticks is erg goed de kleuren zien er leuk uit en lijken me ook erg prettig. Ik heb de lipsticks natuurlijk getest of ze ook daadwerkelijk zo goed zijn, Blijft de lipstick goed zitten overleeft hij een maaltijd etc etc. Bij mij zit de lipstick een uur of 5 zonder maaltijd nog hartstikke prima de kleur is ietsjes vervaagd maar is toch nog gewoon mooi aanwezig ! Na een maaltijd zit de lipstick eigenlijk nog wel hartstikke prima maar voor het mooiste zou ik het even bijwerken !

SONY DSC

En ook hier de swatches van de lipsticks, Ik vind de kleuren erg leuk ! Ik had bij de kleur Pink Candy een onwijze barbie roze verwacht maar dat viel eigenlijk hartstikke mee. De kleuren zijn erg intens en voor deze swatches ben ik dan ook maar een keer over mijn arm gegaan en dit is dus het eind resultaat ! Ik ben wederom erg verrast door MUA. Het zijn mooie producten voor een lage prijs je kunt ze namelijk al voor vijf euro aanschaffen ! Dit zijn uiteraard niet alle kleuren maar een kleine selectie, Ik raad je aan om gewoon even langs te gaan bij kruidvat om te kijken of er een leuk kleurtje voor je tussen zit !

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s