Geen categorie

Batiste Mini Dry Shampoo

image

♥Hoevaak per week moet je je haar nu eigenlijk wassen ?! Het is een veelbesproken onderwerp , Maar wat is nu eigenlijk goed voor je haar ? Sinds een aantal jaren is er een nieuw product op de markt wat er voor zorgt dat je het wassen van je haar eens een dagje kan uitstellen of je kan het gewoon gebruiken voor wat volume en stugheid in je haar, Dan zou ik je aanraden het voornamelijk bovenop je hoofd te gebruiken om het daar iets stugger te maken op deze manier kun je het bijvoorbeeld bol maken of gewoon een messy look maken ! En we hebben het dan jawel over de welbekende droogshampoo van Batiste, Personlijk gebruik ik het zo nu en dan weleens om mijn haar iets stugger te maken maar om het echt te ‘wassen’ gebruik ik het toch echt niet… Batiste komt dan ook regelmatig uit met Limited Edities die zeker erg leuk zijn, Ik moet toch wel echt zeggen dat de droogshampoos steeds beter worden qua formule ook word de welbekende ‘witte waas’ steeds minder bij het gebruik van droogshampoo ik heb het dan wel over de shampoos van Batiste dat vind ik absoluut een onwijs grote vooruitgang ! Ook kwamen ze uiteraard uit met de veelbelovende mini’s voor de vakantie super handig om mee te nemen in je toilettas en om je even snel na het zwemmen op te frissen. Toen ik deze mini’s ontving was ik dan wederom weer erg enthousiast of de formule nu nog beter geworden is, En jahoor wat mijn betreft wel als je de spuitbus niet te dicht bij de haargrens plaats met spuiten is er totaal geen waas te zien ! Hoe breng je droogshampoo op de juiste manier aan ? Hieronder vertel ik jullie de 3 stappen nogeens ;

♥ Borstel je haar goed door met een duidelijke scheiding

♥ Houd de spuitbus ongeveer 25 centimeter van je hoofd af en spuit met een golvende beweging de droogshampoo op de haargrens

♥ Wacht even 1 à 2 minuten en borstel je haar in het gewenste kapsel en klaar is kees !

De mini’s zijn te koop bij oa kruidvat & etos voor 2.95, Ik vind dat batiste de afgelopen peridode grote vooruitgang heeft geboekt met de formules van de shampoos dus zeker de moeite waard om voor de vakantie eens flik in te slaan !

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s