Geen categorie

MUA Undress Your Skin Highliters

SONY DSC

Onlangs ontdekte ik het merk MUA en sindsdien ben ik ook razend benieuwd naar alle producten die MUA in het assortiment heeft ! Daarom leek het me leuk om vandaag een review te maken over de welbekende highliters van MUA de Undress Your Skin Highliters. Dus vandaag review ik voor jullie twee highliters van Make up Academy, Laten we snel beginnen ! Ik review dus twee highliters genaamd ;

♥ Indecent Gold

♥ Opalescent Amber

DSC05792.JPG

Het zijn twee prachtige highliters waarvan er een koel is en een warm, De ‘Gouden’ is koel en de ‘roze’ is warm, Erg handig want op deze manier kun je verschillende soorten looks creëren en kijken wat je het mooiste vind staan bij jouw huidskleur en ondertoon. Ik ben zelf groot fan van Opalescent Amber, Dit is dus een vrij warme highliter en dit staat ook het beste bij mijn huid omdat ik vrij snel bruin word en eigenlijk ook wel blijf ! Ik vind beide highliters erg mooi en ze zijn qua prijs kwaliteit verhouding ook echt super goed, Voor een paar euro heb je een prachtige highliter die onwijs goed is gepigmenteerd en super lang blijft zitten !

DSC05788.JPG

Ik ben wederom weer erg verrast door MUA, De kwaliteit is echt mega goed en de prijs is echt super laag ! Hierdoor heb je dus een mooi product voor een lage prijs, De highliters zijn te koop in meerdere versies en je kunt deze aanschaffen bij kruidvat.

Beautysecret

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s