Geen categorie

Buddha to Buddha Ben Ring Small

SONY DSC

Bijna iedereen heeft er wel eentje het is de laatste tijd zo in de mode, Ik heb het dan ook over de Buddha To Buddha ringen. Ik ben persoonlijk helemaal niet van de grove ringen omdat ik het al snel tè vindt worden om mijn vinger ook vind ik niet alle modellen mooi. Na tientallen keren langs de vitrines van buddha to Buddha gelopen te hebben besloot ik er toch niet nog een te kopen ! Maar toen ik het aanbod kreeg om deze ring voor zover het kan te ‘testen’ sloeg ik dat natuurlijk niet af, En hoe stom het ook klinkt dit model vind ik echt super leuk ! De ring oogt erg grof maar toch ook wel heel liefelijk en subtiel, Ik moest er de eerste paar dagen wel onwijs aan wennen maar toch raak je al snel gewend aan het beeld. Ik vind de ring er ook super mooi uitzien en de kwaliteit lijkt mij op het eerste gezicht ook super goed ! Ook vind ik het super handig dat er een zakje omheen zit waar je de ring in bewaren kunt, Hier is het zakje ook voor bedoeld maar ik vindt hem zelf ook super handig om er bijvoorbeeld je oortjes in te doen want als je de ring draagt heb je het zakje natuurlijk niet nodig 😉

DSC05936.JPG

En hier is hij dan het pareltje onder alle modellen van de Buddha To Buddha collectie wat mij betreft ! Zoals je kunt zien heeft de ring een super mooie gevlochten textuur wat ik echt super mooi vindt. Je heb de ring in twee soorten versies namelijk ;

♥ Ben ‘Small’

♥ Ben ‘Big’

De namen zeggen het eigenlijk al er is dus een smalle en een brede versie, Bij mijn hand vindt ik de smalle versie het beste staan de brede neemt namelijk al snel anderhalf vingerkootje in en dat vind ik bij mij niet zo mooi staan. Voor de wat grotere en tevens volwassen handen raad ik dan juist wel weer de brede versie aan. Ik ontving de ring van Wereldsiraden een super leuke online juwelier met onwijs veel mooie merken van Buddha To Buddha tot Calvin klein etc ! Natuurlijk worden er niet alleen ringen van Buddha verkocht maar ook armbanden horloges en nog veel meer ! De ringen zijn natuurlijk niet een size maar verschillende maten dus ik zou je aanraden voor het bestellen van een ring even langs de juwelier te gaan om te kijken naar de juiste maat en hem vervolgens online te bestellen ! Ik heb zelf maatje 17 deze is aardig aan de grote kant voor mij maar ik vind het ‘worsten vinger’ effect ook niet zo mooi dus vandaar een maatje groter !

SONY DSC

Zoals je kunt zien vind je aan de binnenkant van de ring de maat ! Ook kun je hier de binnenkant van de ring zien en zie je dus nogmaals de gevlochten textuur.

DSC05937.JPG

Hier kunnen jullie zien hoe de ring bij mij staat, Zoals je kunt zien is de ring een mooi voormaat en niet te opvallend ! Neem ook zeker even een kijkje bij het volledige assortiment met ringen van Buddha de ringen vind je hier .

DSC05949.JPG

Kort om ben ik echt super blij met dit pareltje en zou ik je het ook zeker aanraden om bij wereldsieraden een van de super mooie ringen te kopen, De levertijd is namelijk echt super snel en je word onwijs aardig geholpen bij vragen of onduidelijkheid. Dus een echte aanrader ! En om het nog leuker te maken voor jullie heb ik een mega leuke winactie weten te regelen, Ik mag namelijk aan één van jullie een buddha to buddha ring weggeven ! Hoe super tof is dat, Wat moet je doen ?

♥ Laat ons weten in de reacties waarom jij deze ring graag wilt winnen !

♥ Wil je nu extra kans maken deel dit bericht en vergeet natuurlijk niet te vertellen aan je vriendinnen over deze super leuke winactie !

Er word op zondag 11 september contact opgenomen met de winnaar ! Good Luck

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s