Geen categorie

ELF Contour kit

image

Na het reviewen van de Anasasia glowkit dacht ik dat het wel tijd werd voor een budget variant van een contour kit, En toen kwam ik uit bij Eyes Lips Face oftewel ELF een super leuk budget merk met goede producten voor een betaalbare prijs. Dus toen ik de kans kreeg dit product te reviewen kon ik het niet laten om dit product met jullie te delen ! De contour kit is een leuk product met een interessante werking ! Helaas zijn de kleuren voor mij iets te licht dus kon ik hier niet een echte goede conclusie uit trekken maar uiteraard heb ik iemand kunnen charteren waarop ik dit product kon uittesten. In de eerste instantie vind ik het product er leuk uitzien, Helaas laat het pigment het wel afweten dus dat is erg jammer de pigmentatie is erg licht en daardoor heb je onwijs veel product nodig en is het dus niet zuinig in gebruik. Je kunt het uiteraard niet vergelijken met de Anastasia Contour kit maar ik had toch wel iets meer gehoopt van dit product. Maar voor deze prijs 6 euro is het wel een fijn product! Je kunt de glowkit aanschaffen op de site van  ELF. Hier word uiteraard niet alleen de Contour kit verkocht maar nog veel meer, Dus zeker de moeite om een kijkje te nemen op hun site !

Beautysecret

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s