Geen categorie

Real Techniques Bold Metals Dupes

image

Al enige tijd geleden reviewde ik de officiële Real Techniques Bold Metals kwasten,  Onlangs kreeg ik de mogelijkheid om de dupes hiervan te reviewen en die mogelijkheid sprak mij wel aan dus ik greep mijn kans en review vandaag deze kwasten voor jullie!

image

Ik kreeg de kwasten binnen in een stevige enveloppe met daarin alle kwasten in een apart zakje zodat ze extra goed beschermd werden, Ze kwamen dan ook allemaal keurig netjes aan. Mijn eerste indruk was erg positief, De kwasten voelen erg zacht aan en zijn soepel en wendbaar. Bij het aanbrengen van de make-up word alles mooi geleidelijk aangebracht en goed geblend, Erg positief dus voor dupes !

image

Persoonlijk vind ik de grote kwasten voor het gezicht het prettigst de oogkwasten vind ik iets minder omdat ze vrij hard aanvoelen ! Mijn absolute favoriet is de grote poeder kwast, Hij is super zacht en vrijwel identiek aan de officiële kwast van Real Techniques. Ik ben echt onwijs tevreden over deze kwasten, Ze werken onwijs prettig en zijn super zacht wat ik persoonlijk erg fijn vind ! De kwasten zijn te koop bij de Instashop Styleoutlet_ voor 25,- Neem dus zeker een kijkje op hun account en vergeet natuurlijk niet om een bestelling te plaatsen 😉

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s