Geen categorie

Etos Hypoallergeen Verzorgings Lijn

DSC05882.JPG

Sinds een aantal maanden is Etos druk bezig met zijn assortiment te vernieuwen, Ook worden er een aantal nieuwe lijnen met huidverzorging op de markt gebracht waarvan ik van een lijn drie producten mocht reviewen. Ik review de Hypoallergeen lijn voor mensen met de gevoelige huid ! Dat komt mij super goed uit want mijn huid is echt onwijs gevoelig voor bepaalde stoffen, Meestal uit zich dit in rode plekken en pukkeltjes. Ik mocht drie producten voor jullie testen ;

♥ Hypoallergeen Day Cream

♥ Hypoallergeen Night Cream

♥ Hypoallergeen Eye Cream

SONY DSC

Laten we beginnen met de Day Cream ! Als eerste viel mijn oog op de flacon, Ik vind het een handige flacon je kunt goed doceren en het ziet er onwijs mooi en clean uit. Het wit met zwart en niet te veel poespas maakt het een mooie flacon. Dan gaan we over naar het product zelf, Ik verwacht nooit al te veel van huidverzorging van drogisterijen maar na het gebruik van dit product was ik toch positief verrast. De crème zorgt er voor dat je huid nog intenser word gehydrateerd en dus ook een stuk zachter word, Ik heb het product 1 week lang elke dag gebruikt voor het aanbrengen van mijn make-up en het werkt toch verdomt fijn ! Tevens zit er ook SPF15 in de dagcrème dus je bent gelijk licht beschermt tegen de zon erg fijn. Ik ben echt super tevreden over deze Day Cream van Etos, Hij doet wat er word beloofd en tevens is het ook nog super betaalbaar ! Je kunt de Day Cream aanschaffen voor 5,99 bij Etos.

SONY DSC

Dan gaan we verder met de Night Cream, Ook hier vindt ik de flacon weer erg mooi en clean ! Het product vind ik wederom weer erg fijn het doet wat er beloofd word en maak de huid wederom heerlijk zacht. Ik gebruik het persoonlijk na het reinigen van mij gezicht of na het douchen zo is de werking nog beter en intensiever ! Mijn huid die erg gevoelig is reageert hier verrassend goed op, Ik krijg geen rode uitslag of pukkeltjes dit vind ik echt super positief. Ook de Night Cream is te koop bij de Etos voor de prijs van 5,99 super betaalbaar dus voor zo een goed product.

DSC05883.JPG

En dan als laatste de Eye Cream, Ook hier is de verpakking lekker clean en handig ! Er zit een handig doceer systeem op waardoor je niet te snel te veel zou kunnen gebruiken. Dan gaan we verder naar het product zelf wat mij ook weer erg verrast. Ik ben persoonlijk nog helemaal niet echt van de oog crème tenzij ik ogenschaduw gebruikt heb, Maar natuurlijk heb ik het wel lekker geprobeerd zodat ik aan jullie kan laten weten hoe dit product mij bevalt. En het kan dan ook niet anders dan dat ook dit product mij weer erg heeft verrast. En vind ik het zeker de moeite waard om dit product aan te schaffen wanneer je het tegen komt in de Etos vooral als je een erge gevoelige huid heb ! De Eye Cream is te koop bij Etos voor 6,99.

Etos heeft mij echt super positief verrast met het lanceren van deze lijn ! Het zijn mooie producten die gewoon doen wat ze beloven en ook nog eens super betaalbaar zijn. Dus wanneer je in de Etos bent vergeet dan zeker niet om even een kijkje te nemen bij deze lijn en om eens een product mee te nemen of het iets is voor jouw.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s