Geen categorie

Anastasia Contour Kit

image

Wie kent het niet, Anastasia is ongeveer een van de meest bekende merken over de hele wereld qua wenkbrauw producten. Al enige tijd beschikt anastasia ook over een prachtige contour kit met daarin 6 contour kleuren, Er zit voor iedereen wel een goede contour kleur in. Ook kun je de kit in verschillende soorten kleuren kopen om op deze manier de perfecte kleur te krijgen om zo je eigen perfecte contour te kunnen creëren. Er zitten zowel bronzing kleuren in als shape kleuren en het pallet bevalt zelfs een highlite kleur !

image.jpeg

Zoals je kunt zien op de foto bevat het pallet zowel warme als koele kleuren, De kleuren verschillen van een gele ondertoon tot een roze ondertoon ! Ook zit er een gelige kleur in die te vergelijken is met een banana powder maar dan in een compacte versie. Het is een erg prettig pallet om mee te contouren/highliten al moet ik wel zeggen dat ik voor de highliters eerder nijg naar de glowkit die tevens ook van Anastasia is. Ik zou het pallet zeker aanschaffen als je een perfecte shape wil creëren.

image.jpeg

Ik ben erg verrast door de kwaliteit van de Contour kit ! Het enige minpunt vind ik is dat wanneer je te vaak met je kwast door de poeders gaat is dat er erg veel losse poeder vanaf komt, Dat is dan ook echt het enige minpunt dat ik kan bedenken ! Ik breng de contour aan met de Real Techniques Countour/Sculpting Brush. Voor een nog intenser en aanweziger resultaat raad ik je aan de contour aan te brengen met een natte beautyblender en hem op deze manier stevig aan te zetten en het daarna uit te blenden met een schone natte beautyblender.  De Contour kit is te koop bij de Instashop Beautymusthaves.nl voor het bedrag van 35,- het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op haar insta waarop ze nog veel meer leuke items verkoopt !

Beautysecret

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s