Geen categorie

The Bodyshop Piñita Colada

image.jpeg

Als groot fan van body producten kunnen de producten van The Bodyshop zeker niet ontbreken in mijn stash, Dus toen ik hoorde dat The bodyshop uitkwam met een nieuwe limited editie geïnspireerd op de welbekende cocktail Piñita Colada kon ik uiteraard niet wachten om deze producten te reviewen voor jullie en om jullie mee te nemen in de wereld van de tropische producten van the bodyshop. Daarom vandaag de review van deze drie prachtige producten laten we beginnen met het eerste product ! De lijn bestaat uit vier verschillende producten in verschillende prijsklassen, Ik zet ze allemaal even voor jullie op een rijtje;

♥  Body Wash 250 ML 7,-

♥  Body Sorbet 200 ML 11,-

♥ Exfoliating Cream Body Scrub 250 ML 18,-

♥ Body Butter 200 ML 16,-

image.jpeg

Body Wash

Ik ben dol op lekkere douche schuim en bij mij staan showergels van Rituals ook erg hoog maar toen ik dit product testte was ik echt enorm verrast ! Het is echt een onwijs lekker product . Het is een prettige substantie die snel begint met schuimen en het houd lang aan ! De geur is heel intens, De combinatie van ananas en kokos vind ik erg lekker. Wat ik ook een groot voordeel vind is dat je maar een klein beetje nodig heb voor veel schuim en dat is natuurlijk super handig want zo kun je nog langer gebruik maken van deze heerlijke douchegel !

image.jpeg

Exfoliating Cream Body Scrub

Een minder bekend concept is toch wel echt de bodyscrub, De meeste mensen gaan toch sneller voor een standaard body crème of douche gel maar zo nu en dan is het onwijs goed voor de huid om eens lekker te scrubben met een stevige scrub. Meestal zijn de scrubs van de Bodyshop onwijs fijn omdat de scrub niet te grof en niet te fijn is maar gewoon precies goed, De scrubs hydrateren de huid onwijs goed en los van dat worden alle dode huidcellen op het huidoppervlak verwijderd en zo kan de huid weer mooi egaal worden ! En wist je dat je ook nog eens een stuk sneller en egaler bruin word na het gebruik van een scrub ? En wederom ben ik weer enorm tevreden over de body scrub ! Het is gewoon een fijn product voor de zeer betaalbare prijs en dat is natuurlijk nooit verkeerd, Let wel op dat je niet doorslaat in het gebruiken van scrubs want dat kan weer schadelijk voor de huid zijn dus scrub je ongeveer twee keer per maand, Dit kun je dan het beste doen met een scrub handschoen die zijn ook te koop bij de bodyshop voor een paar euro en je kunt ze gewoon hergebruiken !

image

Body Crème

Na het verzorgen en hydrateren van je huid is het ook heerlijk om af te sluiten met een wederom hydraterend product, Body crème zorgt er voor dat de huid nog zachter word en mooi glimt ook zorgt het er nog eens voor dat je huid niet droog word en bijvoorbeeld gaat vervellen ! De body butters van The Body shop zijn enorm lekker dik en romig maar toch smeert het product super makkelijk uit en voelt het niet vet aan ! Verder doet het product wat het belooft te doen erg fijn dus en zeker de moeite waard om deze of een van de vele andere body butters eens aan te schaffen wanneer je binnen bent bij The Bodyshop !

Ik ben wederom weer onwijs verrast door The bodyshop en ik vind de producten ook echt top ! De producten stellen mij eigenlijk nooit teleur en ook nu niet ! Daarom heb ik iets heel leuks voor jullie kunnen regelen met The bodyshop , Ik mag namelijk een set t.w.v. 40 euro weggeven aan een van jullie ! Hoe leuk is dat ?! Wat moet je doen ;

♥ Laat weten in de reacties waarom jij dit pakket moet winnen 🙂

De winnaar word  30 Augustus bekend gemaakt ! Succes

Beautysecret

 

 

 

23 gedachten over “The Bodyshop Piñita Colada”

 1. Ah wat een geweldige winactie! Echt super leuk! Ik doe heel graag mee en zou graag willen winnen omdat het heerlijk spul is en ik super erg van tropische geuren en kokos en ananas enzo houd 😀 en dat geeft ook een beetje extra zomer gevoel 🙂

  Like

 2. Uiteraard wil ik ook wel graag meedoen met de winactie!
  Ik ben ook echt een ongelofelijke fan van The body shop, en zou ook graag deze winactie willen winnen!
  Alle producten van The body shop zijn echt fantastisch en het werkt ook heel erg goed voor je droge huid.
  Ik hou de site in de gaten, “and fingers crossed!”

  Like

 3. Oja, dit moet ik gewoon winnen 🙂 Ik ben helemaal dol van kokos geur. Het doet me altijd zo heerlijk denken aan de zomer, vakantie en vrijheid. Nu de vakantie weer voor bij is, zou dit dus echt heel goed helpen om mijn vakantie mood weer terug te krijgen.

  Like

 4. Ik ben dus een ramp met het gebruiken van scrubjes en crempjes (dat zou beter moeten)
  maar deze (Piñita Colada! #yumm) dat lijkt me wel wat!

  Like

 5. Ooohhh wat een lekkere producten! Ik werk als juf en we zijn al weer een paar weken bezig! Deze eerste maand is altijd heel druk en dan maak ik erg lange dagen. Met dit pakketje kom ik weer helemaal in vakantiestemming! Lijkt me heerlijk!

  Like

 6. Ik zou dit best willen winnen! Ben zelf enorme fan van de douchegels van kneipp (vooral lavendel). Juist omdat ik die zo fijn vind gebruik ik bijna nooit iets anders… deze combinatie klinkt zo goed dat ik mijn kneipo wel even wil overslaan om dit te proberen… en woe weet na jaaaaaren dan eens iets anders? Haha

  Like

  1. Ik zou zeker even langs gaan bij The body shop om het assortiment van the body shop eens te ontdekken want Oh wat hebben ze een hemelse producten ! Leuk dat je meedoet met de winactie en wie weet krijg jij dit heerlijke pakket toegestuurd dus houdt de site goed in de gaten 🙂

   Like

 7. wordt altijd zo blij van de geur van pina colada! Lijkt me heerlijk om daar straks in koudere dagen ’s ochtends mee wakker te worden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s