Geen categorie

Bio~Oil

3

Soms is een goed verzorgend product voor de huid erg fijn , Zeker met de warmte en na de zon ! Ik was zelf al een tijdje aan het experimenteren met verschillende soorten oliën om mijn huid eens goed mee te verzorgen, Zoals jullie wel zullen weten zijn er honderden soorten oliën en kun je ze niet allemaal testen… Dus toen ik deze olie binnen kreeg was ik natuurlijk onwijs benieuwd of dit nou echt DE perfecte olie zou zijn om de huid goed te voeden en een mooie glanzende huid te krijgen die na het gebruik niet vet gaat ogen. Dit product heeft dan ook veel verschillende werkingen en is voor veel verschillende doeleinden te gebruiken van een extreem droge huid tot het verzachten van littekens etc, Vandaag geef ik mijn mening over dit product van Bio~Oil.

2Toen ik begon met het testen van dit product is mijn doeleinde geworden om na het testen van dit product geen droge plekken meer te hebben op mijn benen, En dat is zeker een doel wat bereikt is ik heb namelijk nu nog mooiere bruine benen die mooi glimmen en niet droog en trekkerig aan voelen ! Wat ik zelf erg fijn vindt is dat er op de achterzijde van het doosje staat waar het product voor gebruikt kan worden en niet alleen waarvoor maar ook hoe je het product kan gebruiken en dat is onwijs handig als je geen ervaring heb met hoe je dit soort oliën moet gebruiken ! Ik zal nu een aantal doeleinden voor jullie op een rijtje zetten.

♥ Littekens

♥ Huidstriemen

♥ Pigmentvlekken

♥ De verouderende huid

♥ Droge/Uitgedroogde huid

♥ Badolie

1.jpg

De olie zit in een stevige flacon met een handige witte draaidop, Het is dus een erg stevige flacon en hij kan ook tegen een stootje. De Bio~Oil is te koop in drie verschillende maten;

♥ 60 ML 12,95

♥ 125 ML 20,95

♥ 200 ML 28,95

4.jpg

Ik ben erg verrast door Bio~Oil , Het product doet zeker wat het beloofd en het aller belangrijkste is het eindresultaat de verpakking geeft aan dat je voor optimaal resultaat het product drie maanden moet gebruiken maar ik vind dat je met een week al een behoorlijk verschil ziet ! Ik gebruik het ’s ochtends na het douchen en ’s avonds voor het slapen zo kan de olie nog beter zijn werk doen en de huid optimaal hydrateren. Kortom vind ik dit product zeker een aanrader het resultaat is optimaal en de huid word er ook nog eens een stuk zachter en soepeler van ! Voor 12,95 zou ik zeker eens een klein flesje kopen om te kijken of het ook voor jou een geschikt product is. Je kunt Bio~Oil kopen bij oa Etos & de apotheek .

Beautysecret

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s