Geen categorie

Amacarons

image+

Iedereen kent het wel die overheerlijke mooie gekleurde koekjes die hemels smaken ! Ik zag een aantal foto’s voorbij komen met doosjes van deze heerlijke macarons dus kon ik het niet laten om een doosje te gaan reviewen. Ik ontving een doosje met daarin 12 handgemaakte macarons deze kun je kopen voor 19,- bij de website of als je in belgie woont in de winkel namelijk bij Amacarons. Dit is een patisserie die handgemaakte macarons verkoopt in verschillende soorten maten ! In dit doosje zitten dus 12 macarons in allerlei smaken . Hieronder zien jullie een foto waarin je alle smaken kunt zien en je kan gelijk zien hoe prachtig ze er uit zien, kijk die kleuren nu eens wauw ! Vele van jullie kennen de hemelse macarons uit Frankrijk van l’aduree wel en ik heb tot nu toe nog nooit een macaron gevonden die de macarons van l’aduree overtreffen maar deze macarons hebben zelfs l’aduree overtroffen ! Hemels het is bijna zonde om ze op te eten 😉 De macarons zijn 2 weken houdbaar dit word ook duidelijk aangegeven op het bijgevoegde boekje met info over de macarons !

image

Kijk hoe geweldig dit eruit ziet ! Dit is toch gewoon geluk in een doosje ?! Daarom heb ik nog een leuke winactie voor jullie weten te regelen ! We mogen namelijk een doosje geluk weggeven twv 19,- . Hoe kun je winnen ?!

♥ Laat ons weten in de reactie waarom jij dit doosje geluk wilt winnen !

♥ Like de pagina van Amacarons op Facebook en wie weet komt dit doosje naar jou toe !

De winnaar word 20 Augustus bekend gemaakt !

Beautysecret

 

11 gedachten over “Amacarons”

  1. We zijn net bij Amacarons langsgeweest. Ik ken ze al langer en ken ook de macarons van Laduréé. Deze van Amacarons zijn idd veel beter, vers, smeuig. En petje af voor de zaakvoerder. Ik heb ze weten beginnen, deze sympathieke jongens en wat zij bereikt hebt getuigt van ondernemerschap!

    Like

  2. Omdat ik helemaal gek ben van de lekkere macarons van amacarons. En met een doosje van 12 stuks kan ik veel verschillende smaken proeven want meestal koop ik maar kleine doosjes!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s