Geen categorie

Lancaster Sun Protection

Lancaster

Er is toch echt niets lekkerder dan met 35 graden heerlijk in de zon te liggen , Helaas vergeten veel mensen hoe belangrijk het is om je goed de beschermen tegen de zon. Daarom heb ik vandaag een nieuw artikel voor jullie over een van de meest bekende merken op het gebied van zonverzorging namelijk Lancaster , Persoonlijk ben ik enorm fan van Lancaster de geur spreekt mij enorm aan en bovendien zorgen de producten er ook nog eens voor dat je enorm mooi en geleidelijk bruin word en op deze manier is de kans op huidkanker een stuk kleiner ! Vandaag heb ik voor jullie drie producten van Lancaster  in verschillende categorieën namelijk een echte zonnebrand , een zelfbruiner voor de mensen die helemaal niet bruinworden of mensen die een hekel aan de zon hebben maar toch mooi bruin willen worden en als laatste een Aftersun die er voor zorgt dat je bruine teint nog intenser word en langer blijft zitten !

Lancaster 2.png

Als eerste de Lancaster Sun&Beauty Oil , een hele prettige oil die factor 30 met zich mee draagt , persoonlijk vind ik dat enorm fijn want ik word vrij snel bruin en al helemaal wanneer ik olie gebruik ! Wanneer je deze oil aanbrengt trekt het vrij snel in de huid en ik vind dat je na een middagje zon al gelijk het verschil kan zien tussen het gebruik van zonnebrand en oil , Je word prachtig bruin met een super mooie intense goud bruine gloed over de huid een echte aanrader dus ! De Lancaser Sun&Beauty oil is te koop bij Pour Vous parfumerieën voor 28,95

Lancaster 4.png

Dan het volgende product de Zelf bruiner een mooi product met zeker een goede werking , Helaas was de kleur voor mij te licht en zag je dus geen mooi duidelijk verschil …. Ik ontving de kleur 01 Licht weekend in Capri voor de genen onder ons die heel erg licht zijn is dit een perfect product met een erg goede werking en ook zeker de moeite waard om het aan te schaffen , de Zelfbruiner is te koop in nog twee kleuren Medium & Donker ! Ook de zelf bruiner is te koop bij de Pour Vous Parfumerieën voor de prijs van 29,95

Lancaster 3.png

En dan als laatste maar zeker niet als onbelangrijkste de Tan Maximizer After Sun Oil wat mij betreft en top uitvinding want met dit product word je bruine kleur nog intenser en nog mooier , Ook houd je bruine kleur nog langer aan en zo ben je dus nog langer bruin , Ideaal voor naar de herfst periode toe ! Wederom zit ook deze Oil in een prachtige flacon met een spuit applicator . En ook dit product is te koop bij Pour Vous Parfumerieën voor de prijs van 32,95 .

Ik ben erg tevreden over de producten van Lancaster , De prijs is helaas niet te vergelijken met nivea maar wat mij betreft is het de prijs dubbel en dwars waard ! De producten zijn te koop bij oa Pour Vous Schagen te vinden op Laan 4 in Schagen . Dus ik zou zeggen als je in de buurt ben ga dan zeker even langs en laat je adviseren door het vakkundige personeel en laat je meenemen in de wereld van Beauty & Sun .

Tot Snel !

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s