Geen categorie

MUA Velvet Lip Lacquers

image
Bijna elk merk komt met liquid lipsticks, wat ik echt enorm leuk vind! Naar mijn idee is het echt een super toffe uitvinding, je kunt namelijk alle kanten op ! En omdat ik natuurlijk ook weer super benieuwd was naar de nieuwste aanwinsten van MUA kon ik natuurlijk niet wachten deze te reviewen

image

MUA Velvet Lip Lacquer – Tranquility

De eerste lip Lacquer is een mooie bescheiden nude kleur , een absolute must voor in een make-up stash

image.jpeg

MUA Velvet Lip Lacquer – Zest

En dan de kleur Zest, dit is een felle koraal kleur. Een mooie kleur maar voor mij zeker niet geschikt voor alledaags en daarom is Tranquilty een perfecte kleur ! Maar voor naar een feestje zou ik zeker niet terug deinzen om deze prachtige koraal kleur te combineren met een mooi wit jurkje en een subtiele ooglook zo springen je lippen er nog meer uit !

MUA Velvet Lip Lacquer – Vivacity

image

En ook deze kleur is een onwijs opvallende kleur en zeker niet voor alledaags maar voor een feestje is ook deze kleur super gaaf te combineren met een mooie subtiele gezichts make-up !

Alle Lip Lacquers hebben een simpele sponsapplicator. Ik vind dit zelf erg prettig en precies werken.De kleuren hebben allemaal een goede dekking, ik ben maar 1 keer over mijn lippen gegaan en het resultaat is optimaal !  Ze drogen vrij snel mat op, en brengen erg fijn aan. Kortom ben ik erg onder de indruk van de nieuwste aanwinsten van MUA en wat mij betreft mogen ze nog lang doorgaan met het uitbreiden van het assortiment !

See you soon

Beautysecret

Een gedachte over “MUA Velvet Lip Lacquers”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s