Geen categorie

The balm Manizer sisters

image.jpeg

onlangs mochten wij bij een super leuke insta shop een aantal producten uitzoeken en dus oa dit pallet de shop genaamd yourstuffshopping is een onwijs leuke shop met een breed assortiment en een super snelle levering . En de kwaliteit, ik was net zo nieuwsgierig als dat jij nu bent denk ik.

Het palet bevat 3 manizers van The Balm, de welbekende Mary-Lou, de Cindy-Lou en de Betty-Lou. Mary-Lou stond al zo lang op mijn lijstje, maar de andere kleuren spraken mij ook aan.

Het palette bevat 3 gram en is 12 maanden houdbaar.

image.jpg

Hier de swatches van de 3 manizers, van links naar rechts: Mary-Lou Manizer – Cindy-Lou Manizer – Betty Lou Manizer. Met deze 3 kleuren kun je eigenlijk je look compleet maken, er zit een highlighter blush en bronzer in.

De kleuren vond ik voor het geld nog best wel goed. Mary-Lou viel mij wel een beetje tegen, die had ik wat koeler qua kleur verwacht, maar gepigmenteerd zijn alle 3 de kleuren zeker!

image.jpg

 

Ondanks dat de Mary-Lou warmer is dan dat ik ‘m had verwacht vind ik ‘m echt geweldig mooi. De blush, Cindy-Lou, is niet heel erg opvallend, wat ik erg fijn vind, want ik ben geen blush drager. De bronzer, Betty-Lou, is mooi om mee te “bronzen”wel zitten er veel shimmers in en moet je er van houden.

image

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van het palette, voor die 8 euro vind ik het echt een top palet!
binnen 1 dag had ik het Pallete al binnen super snel dus ! Neem zeker eens een kijkje op het account van yourstuffshopping en aarzel zeker niet om er eens iets moois te bestellen !

Beautysecret

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s